Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Έβγαλε το δέρμα του για μένα
Έβγαλε το δέρμα του για μένα
15.01.2015 | 20:32

Έβγαλε το δέρμα του για μένα

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Το «Έβγαλε το δέρμα του για μένα» είναι ένα παραμύθι επιστημονικής φαντασίας και βασίζεται στο ομώνυμο διήγημα της Maria Hummer.

Το «Έβγαλε το δέρμα του για μένα» είναι ένα παραμύθι επιστημονικής φαντασίας και βασίζεται στο ομώνυμο διήγημα της Maria Hummer. Ο Ben Aston δημιούργησε την ταινία κατά τη διάρκεια του μεταπτυχιακού στο London Film School. «Μου πήρε δύο χρόνια για να την ολοκληρώσω. Χρησιμοποιήσαμε πάρα πολύ ψεύτικο αίμα και ο μετρ των ειδικών εφέ, Colin Arthur (NeverEnding Story, 2001: A Space Odyssey) μας βοήθησε να καταφέρουμε το αδύνατο», λέει.

«Ο Sebastian Armesto (Anonymous, Pirates of the Caribbean) σε κάθε γύρισμα πέρναγε 8 ώρες  στο μακιγιάζ και κατάφερε μαζί με την Anne Maguire (Saving Private Ryan, Parade’s End) να δώσουν στην ταινία κάτι θαυμάσιο, φρικτό και εντελώς μοναδικό. Αλλά δεν θέλω να πω άλλα, αυτό που θέλω είναι οι θεατές να είναι εντελώς απροετοίμαστοι όταν την δουν, όπως ήμουν εγώ όταν πρωτοδιάβασα την ιστορία»

Κλείσε τα φώτα. Βάλε ακουστικά. Βάλτο το σε πλήρη οθόνη και δες το. Αξίζει!

 

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018