Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Η επιστήμη αποφάνθηκε: Οι γυναίκες είναι πιο ποθητές στα 31

banner roots

Η επιστήμη αποφάνθηκε: Οι γυναίκες είναι πιο ποθητές στα 31
06.12.2012 | 03:22

Η επιστήμη αποφάνθηκε: Οι γυναίκες είναι πιο ποθητές στα 31

Συντάκτρια:  Κυριακή Κατσάκη
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Είσαι 29; Πρέπει να περιμένεις. Είσαι 35; Λυπούμαστε, χρυσή μου, το έχασες το τρένο. Οι γυναίκες είναι πιο ποθητές για τους άντρες στα 31, λένε οι ερευνητές.

 

Το ότι από τα 31 μέχρι τα 45 οι γυναίκες απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ, το ξέραμε. Το έχει επιβεβαιώσει το πανεπιστημιακό κέντρο Hackensack στο New Jersey των Ηνωμένων Πολιτειών, με έρευνα που έγινε σε 500 γυναίκες. Αυτό συμβαίνει, σύμφωνα με τους επιστήμονες, επειδή στη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής τους οι γυναίκες είναι πιο δραστήριες σεξουαλικά, λειτουργούν πιο πολύ με τη φαντασία τους και ξέρουν καλύτερα το σώμα τους και τι τις ικανοποιεί.

Αυτή τη φορά οι ερευνητές στράφηκαν στους άντρες για να μάθουν, όχι τα μυστικά τους, αλλά πότε μια γυναίκα είναι πιο θελκτική και όμορφη στα μάτια τους. Ρώτησαν λοιπόν 2500 άνδρες και ιδού το αποτέλεσμα: μετά τα 30, απάντησαν οι άντρες, οι γυναίκες είναι στην καλύτερη φάση της ζωής τους, αφού η ομορφιά και η γοητεία τους βρίσκονται στο αποκορύφωμα.

Όταν μάλιστα τους ζήτησαν να γίνουν πιο συγκεκριμένοι, οι περισσότεροι κατέληξαν στην ηλικία των 31 – 33 ετών.

Οι συμμετέχοντες στην έρευνα κλήθηκαν να απαντήσουν και στο ερώτημα “πώς ορίζετε την ομορφιά". Ως ομορφιά λοιπόν το 70% των συμμετεχόντων όρισε "κάτι που απορρέει από μέσα μας", το 67% "την ωραία εξωτερική εμφάνιση" και το 47% αυτό που λέμε "στυλ". Καμιά απορία;

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel