Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Κίνηση ανθρωπιάς από το Νίκο Οικονομόπουλο (photos)
achilladelis
Κίνηση ανθρωπιάς από το Νίκο Οικονομόπουλο (photos)
04.01.2016 | 17:08

Κίνηση ανθρωπιάς από το Νίκο Οικονομόπουλο (photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, το περασμένο Σάββατο, έδειξε την ανθρώπινη πλευρά του σε ανθρώπους που το είχαν πραγματικά ανάγκη, συμμετέχοντας στο γεύμα αγάπης στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στον Άγιο Τρύφωνα.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος το μόνο που θέλησε να πει ήταν το εξής: «Εύχομαι το 2016 να είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους. Νιώθω μια βαθιά πίστη στην εκκλησία αλλά και στο δήμο Γλυφάδας, οι εκπρόσωποι των οποίων, όπως ενημερώνομαι, βρίσκονται πάντα στο πλευρό σας. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που είστε σήμερα εδώ», δείχνοντας πόσο τεπεινός είναι.

Προσφέρθηκε φαγητό σε όλους τους άπορους του Δήμου Γλυφάδας και σε αυτό βοήθησε η αρμόδια αντιδήμαρχος Άννυ Καύκα, οι εργαζόμενοι του κοινωνικού μαγειρίου του Δήμου, καθώς και ο γνωστός τραγουδιστής.Την ευγενική και ανθρώπινη πρωτοβουλία χειροκρότησαν και στήριξαν, ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, οι συνεργάτες του αλλά και οι ιερείς του ναού.

Στην εκδήλωση αλληλεγγύης παρεβρέθησαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Τζούβελης και Δημήτρης Νιτσιόπουλος, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι Στέλιος Θεοδοσόπουλος, Δημήτρης Ακρίβος και Ορέστης Τσάγκλας, ο πρόεδρος του Γκολφ Στέλιος Κουρουπάκης, η γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Σάσα Πατεράκη, η δημοτικοί σύμβουλοι Αιμίλιος Βουγιουκλάκης και Μαρία Παπάζογλου (βοήθησε στην προετοιμασία), ο γενικός γραμματέας του δήμου Μάριος Τσάκας, ο ειδικός σύμβουλος Σωκράτης Ζάχος και ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου Νίκος Ελευθερόγλου.

 

Πηγή: life.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018