Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Τραγικό -Εφτιαξαν βιντεοπαιχνίδι με το μακελειό στο μαραθώνιο της Βοστώνης

banner roots

Τραγικό -Εφτιαξαν βιντεοπαιχνίδι με το μακελειό στο μαραθώνιο της Βοστώνης
25.04.2013 | 11:52

Τραγικό -Εφτιαξαν βιντεοπαιχνίδι με το μακελειό στο μαραθώνιο της Βοστώνης

Συντάκτρια:  Κυριακή Κατσάκη
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Κανένα σεβασμό στους νεκρούς, τους τραυματίες και τους συγγενείς τους από το μακελειό της Βοστώνης δεν έδειξαν οι δημιουργοί ενός βιντεοπαιχνιδιού που βάζει τους παίκτες σε θέση αθλητή του μαραθωνίου της πόλης και σκοπός είναι είναι να αποφύγουν της χύτρες-βόμβες.

Το παιχνίδι έχει τίτλο «Boston Marathon: Terror in the Streets» («Μαραθώνιος Βοστώνης: Τρόμος στους δρόμους») και φέρει την υπογραφή δύο μελών της περιβόητης ομάδας τρολ «Lolokaust».

Οι παίκτες φοράνε τα αθλητικά τους και τρέχουν στον μαραθώνιο. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, βόμβες που εμφανίζονται ως χύτρες ταχύτητας εκρήγνυνται, αν οι αθλητές δεν τις υπερπηδήσουν και πατήσουν τη βαλβίδα τους. Αν δεν τα καταφέρουν, τότε καταλήγουν αυτομάτως σε αναπηρικό αμαξίδιο με ακρωτηριασμένο πόδι και στην οθόνη αναγράφεται το εξής μήνυμα: «Τα θαλάσσωσες! Μπορεί να είσαι πιο τυχερός του χρόνου!».

Σε περίπτωση επιτυχίας εμφανίζεται στην οθόνη ένας αθλητής που κάνει το σήμα της νίκης με το χέρι του, ενώ τον συνοδεύει το εξής μήνυμα: «Συγχαρητήρια! Κατάφερες να επιβιώσεις στον μαραθώνιο της Βοστώνης! Από καθαρή επιμονή κατάφερες να σταματήσεις αυτούς τους μαλ...ες τρομοκράτες που σπέρνουν τον τρόμο συνέχεια. Ολοι χαίρονται, ο κόσμος είναι ασφαλής και εσύ μπορείς να κάνει σεξ με την γυναίκα του Ομπάμα».

Ηδη το παιχνίδι προκάλεσε πάρα πολλές αντιδράσεις και μέσα σε λίγες ώρες το σχετικό τρέιλερ αποσύρθηκε από τη βάση δεδομένων του Youtube.


Πηγή: iefimerida.gr
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το