Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Ποντάρισμα σε βαλκανικό έδαφος

banner roots

Ποντάρισμα σε βαλκανικό έδαφος
15.11.2018 | 12:28

Ποντάρισμα σε βαλκανικό έδαφος

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Επιλεγμένα

H φάση των ομίλων στο Nations League πλησιάζει προς το τέλος της και οι ομάδες τα δίνουν “όλα” για να φτάσουν στο στόχο τους. Στο foxbet.gr θα βρείτε όλα τα προγνωστικά για το στοίχημα, πληροφορίες για τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

Ξεκινάμε από το ματς της Ελλάδας με την Φινλανδία. Η Εθνική μας βρίσκεται για ακόμη μία φορά σε φάση αλλαγής αφού ο Σκίμπε αποτελεί παρελθόν, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να παίρνει την θέση του. Αρκετά τα νέα πρόσωπα στην ομάδα με τους Βλαχοδήμο, Μασούρα και Κούτρη να κάνουν ντεμπούτο στην αποστολή. Επιστρέφουν στην ομάδα οι Σιόβας και Σάμαρης, ενώ εκτός έμειναν οι Τζιόλης, Τζαβέλλας, Καρνέζης και Χριστοδουλόπουλος.

Μία ανάσα από τα play-off βρίσκεται η Φινλανδία αφού χρειάζεται ένα μόλις βαθμό για να κατακτήσει και μαθηματικά την πρώτη θέση του ομίλου. Χωρίς πολλά προβλήματα οι Σκανδιναβοί, αφού η μοναδική απουσία είναι αυτή του πολύπειρου μέσου Σπαρβ (65/1)

Εκτίμηση: Δύσκολα τα πράγματα για την Εθνική μας αφού ακόμα και να κερδίσει θα έχει λίγες ελπίδες πρόκρισης. Φυσικά, η ψυχολογία είναι διαφορετική από την αλλαγή προπονητή και αναμένουμε μία πολύ καλύτερη παρουσία στον αγωνιστικό χώρο. Έχει λογική ο άσσος που τον βρίσκουμε γύρω στο 2.10.

Σπουδαίο ματς στην Κροατία, εκεί όπου η δευτεραθλήτρια κόσμου Κροατία, υποδέχεται την υπερηχητική Ισπανία.

Οι Κροάτες δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα του Μουντιάλ. Κατώτεροι των προσδοκιών στην φάση των ομίλων, γνώρισαν την συντριβή στην Ισπανία (6-0) και κατά τύχη δεν έχασαν εντός έδρας από την Αγγλία. Ελπίδες πρόκρισης υπάρχουν ακόμη ωστόσο, όμως είναι απαραίτητη η νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Εκτός αποστόλης οι Πίβαριτς, Μπάρισιτς, Σόσα, Στρίνιτς , Λέοβατς , Κάλινιτς.

Η εποχή Λουίς Ενρίκε για την Ισπανία έχει ξεκινήσει με πολύ δυναμικό τρόπο. Εντελώς άλλη ομάδα σε σχέση με το Μουντιάλ οι Ίβηρες, σκοράρουν με τεράστια ευκολία, κάτι που φάνηκε στο 6-0 με την Κροατία. Μαγική εικόνα η ήττα με 2-3 από την Αγγλία εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, αφού έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Υπάρχουν σημαντικές απουσίες για το σημερινό παιχνίδι, ειδικά την επίθεση, καθώς απουσιάζουν οι επιθετικοί Αλκάρεθ και Ντιέγκο Κόστα.

Εκτίμηση: Το Μάξιμιρ θα φλέγεται και οι Κροάτες θα ψάξουν εκδίκηση για το 6-0 του πρώτου αγώνα. Σε αποδόσεις γύρω στο 4 αξίζει το ρίσκο στον άσσο. Με τους Ισπανούς πάντως να δίνουν πολύ γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια τους φαντάζει δύσκολο να σπάσει το over 2.5.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel