Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Στέλιος Ρόκκος: «Σ’ Αγάπησα» με ένα συγκινητικό video clip

banner roots

Στέλιος Ρόκκος: «Σ’ Αγάπησα» με ένα συγκινητικό video clip
22.12.2018 | 14:16

Στέλιος Ρόκκος: «Σ’ Αγάπησα» με ένα συγκινητικό video clip

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Ο Στέλιος Ρόκκος δίνει μορφή στο νέο τραγούδι του «Σ’ Αγάπησα» με ένα συγκινητικό video clip.

Ανήκει στους καλλιτέχνες που καμία κυκλοφορία του δεν έχει καταφέρει να μη σταθεί άξια των προσδοκιών. Είναι ένας διαχρονικά σύγχρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός που γνωρίζει όσο λίγοι πώς να μας κρατά συντροφιά με αξεπέραστα τραγούδια και να καταθέτει πάντα ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Ο Στέλιος Ρόκκος παρουσιάζει την τρυφερή ερωτική μπαλάντα «Σ’ Αγάπησα», που υπογράφει αυτοπροσώπως συνθετικά και στιχουργικά, με την οποία θέλει να διεισδύσει στα πιο βαθιά συναισθήματά μας που παραμένουν ανομολόγητα.

Μία μπαλάντα ερωτική αλλά και με μία δόση μελαγχολίας, η οποία είναι αφιερωμένη στον έρωτα που αντέχει παρά τις αντιξοότητες, στον έρωτα που δεν τελειώνει ποτέ.

Στο ίδιο κλίμα κινείται το συγκινητικό video clip του «Σ’ Αγάπησα», που σκηνοθέτησε ο George Mpenioudakis και «ξετυλίγει» μία ιστορία παντοτινής αγάπης ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που κανείς και τίποτα δεν μπόρεσε να χωρίσει. Πρωταγωνιστής είναι το γνωστό μοντέλο Τεό Θεοδωρίδης και ο Στέλιος Ρόκκος εμφανίζεται σε ρόλο αφηγητή.

Το «Σ’ Αγάπησα» κυκλοφορεί από την Panik Platinum και προμηνύει το νέο άλμπουμ του Στέλιου Ρόκκου που θα γίνει πραγματικότητα εντός του 2019.

Συγχρόνως, ο Στέλιος Ρόκκος συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του με το Σάκη Ρουβά στο «FIX Night Club» της Θεσσαλονίκης, οι οποίες πήραν παράταση.

Η συνεργασία των δύο αγαπημένων καλλιτεχνών θα μεταφερθεί από τα τέλη Ιανουαρίου στην Αθήνα και στο «Estate».

 

Πηγή: hit-channel.com

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel