Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Ευκαιρία νίκης για τη «Φενέρ»

banner roots

Ευκαιρία νίκης για τη «Φενέρ»
24.12.2018 | 11:33

Ευκαιρία νίκης για τη «Φενέρ»

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Καλημέρα στην παρέα του bet-hoven!

Γράφει ο Ηλίας Μαλιγιάννης

Ωραία… έμπνευση είχα χθες να κοντράρω την Κλαμπ Μπριζ, που έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Αντβέρπ και επιβλήθηκε με 5-1. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι άξιζε το ρίσκο της κόντρας, αλλά δε βγήκε. Ωστόσο, πέρασε εύκολα το δεύτερο σημείο της στήλης, το over 2.5 στο ματς της Ζούλτε Βάρεγκεμ με τη Σαρλερουά (3-1). Από το ημίχρονο κιόλας ήταν αμφίσκορο και over 2.5.

Στα σημερινά, οι επιλογές είναι λιγοστές. Μία αναμέτρηση από την οποία θεωρώ ότι βγαίνει αξιόλογο ποντάρισμα, είναι της Αντάλιασπορ με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε. Οι γηπεδούχοι παραμένουν στα ψηλά της κατάταξης, διατηρώντας ελπίδες ακόμα και για την τετράδα, όμως έρχονται από ήττα στην έδρα της Μαλάτιασπορ. Στο γήπεδό τους μετρούν τρεις νίκες σε σύνολο επτά αγωνιστικών, έχοντας δεχτεί γκολ σε έξι από αυτά.

Στον αντίποδα, η Φενέρμπαχτσε μετά από ένα κάκιστο ξεκίνημα, είναι στη ζώνη του υποβιβασμού και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για αγωνιστικούς και ψυχολογικούς λόγους. Ο νέος προπονητής Ερσούν Γιανάλ είδε την ομάδα του να σπαταλά πολλές ευκαιρίες και ένα προβάδισμα δύο τερμάτων, στην εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 την προηγούμενη αγωνιστική. Η Αντάλισπορ θα παραταχθεί με πολλές και σημαντικές απουσίες, επομένως παρουσιάζεται μια ευκαιρία νίκης για τη «Φενέρ». Επιλογή το διπλό.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας! Καλά Χριστούγεννα!

Δείτε περισσότερα προγνωστικά σήμερα στο https://www.bet-hoven.net/

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel