Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Οι επιθέσεις θα κρίνουν τα ματς

banner roots

Οι επιθέσεις θα κρίνουν τα ματς
12.01.2019 | 11:20

Οι επιθέσεις θα κρίνουν τα ματς

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Καλημέρα στην παρέα του bet-hoven! Σήμερα προκύπτουν επιλογές από την Πρέμιερ Λιγκ στην Αγγλία και την Πριμέιρα Λίγκα στην Πορτογαλία.

Γράφει ο Ηλίας Μαλιγιάννης

Πρώτο ποντάρισμα στο Λονδίνο, όπου η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται τη Γουότφορντ. Επικίνδυνη η όποια επιλογή σημείου, καθώς παρά τα σκαμπανεβάσματα που παρουσιάσουν στη σεζόν, οι δύο ομάδες είναι σε καλό μομέντουμ. Οι γηπεδούχοι πήραν μια σημαντική νίκη στην έδρα της Γουλβς, διατηρώντας ανέπαφη την εστία τους και με τρεις νίκες και μία ισοπαλία, ξέφυγαν κατά έξι πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη, η Γουότφορντ έχασε την ευκαιρία να πάρει το «διπλό» στην έδρα της Μπόρνμουθ, αφού προηγήθηκε δύο φορές, όμως δεν έχει ήττα για τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς. Αναμένεται αμφίρροπο ματς, εκτιμώ ότι θα σκοράρουν αμφότερες.

Στην Πορτογαλία, έχει ντέρμπι το απόγευμα. Συγκεκριμένα, η Σπόρτινγκ φιλοξενεί την πρωτοπόρο Πόρτο, με στόχο να μειώσει τη διαφορά της από την κορυφή. Ωστόσο, οι «Δράκοι» δείχνουν ασταμάτητοι το τελευταίο διάστημα, με εννέα σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Όμως, δε μπορούμε να μη λάβουμε υπ’ όψιν ότι δεν έχουν νίκη στα πρόσφατα έξι ως φιλοξενούμενοι στη Λισαβόνα. Εκτός έδρας σκοράρει σε έξι από τα επτά στη σεζόν, δύσκολα θα μείνει στο μηδέν. Από την άλλη, το μεγάλο «όπλο» της Σπόρτινγκ φέτος, είναι το «Ζοζέ Αλβαλάδε», όπου διατηρεί το απόλυτο νικών. Όμως δέχεται γκολ σε πέντε από τα οκτώ, ενώ έξι από αυτά έληξαν με σύνολο over 2.5. Επιλογή τα πολλά γκολ!

Ό,τι πρέπει να ξέρεις για τα φρουτακια, θα τα βρεις στο Froytakia.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel