Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Το... σηκώνουν στο 1.91!

banner roots

Το... σηκώνουν στο 1.91!
16.01.2019 | 17:03

Το... σηκώνουν στο 1.91!

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Τα Κύπελλα είναι αυτά που μας δίνουν πονταρίσματα την Τετάρτη. Υπάρχουν αρκετές επιλογές στο πρόγραμμα, εμείς όμως θα κρατήσουμε τον τελικό του ιταλικού Σούπερ Καπ και τη ρεβάνς της Σεβίλλης με τη Μπιλμπάο.

Γιουβέντους – Μίλαν

Το Σάββατο πέρασε χωρίς πρόβλημα από το «Ρενάτο Νταλ' Άρα», επικρατώντας της Μπολόνια με σκορ 2-0 και τώρα η Γιουβέντους έχει μπροστά της την ευκαιρία να πανηγυρίσει ένα ακόμα νταμπλ. Για 7η φορά συμμετέχει στον τελικό του Σούπερ Καπ, με την τελευταία κατάκτηση να είναι τη σεζόν 2015-16. Από την άλλη, η Μίλαν είχε δύσκολο έργο στη Γένοβα και χρειάστηκε την παράταση για να επικρατήσει της Σαμπντόρια με σκορ 2-0. Σε κάθε περίπτωση, το κίνητρο απόψε είναι διαφορετικό, με τους «ροσονέρι» να έχουν κατακτήσει τον τίτλο τρεις φορές στο παρελθόν. Οι «μπινακονέρι» σε κάθε περίπτωση είναι ποιοτικά ανώτεροι και είναι λογικό να προσφέρονται ως φαβορί. Θα συνδυάσουμε λοιπόν τον άσο με το over 1.5, για να γίνει πιο ελκυστική η απόδοση.

Σεβίλλη – Αθλέτικ Μπιλμπάο

Έβγαλε κόμπλεξ στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Μπιλμπάο την περασμένη Κυριακή στο «Σαν Μαμές» και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 από τους Βάσκους η Σεβίλλη. Η εικόνα στο συγκεκριμένο ματς δεν είχε καμία σχέση με εκείνη που παρουσίασαν οι δύο ομάδες στο πρώτο μεταξύ τους για τους «16» του Κυπέλλου. Εκεί και πάλι οι Σεβιγιάνοι είχαν ταξιδέψει στο Μπιλμπάο, αλλά είχαν επικρατήσει με σκορ 3-1. Έχουν πλέον ξεκάθαρο προβάδισμα στη σημερινή ρεβάνς. Από τη στιγμή που οι Βάσκοι πάντως δεν ενδιαφέρονται για τη διοργάνωση, περιμένουμε ανοιχτό ματς. Έχει λογική λοιπόν να πάμε στο over 2.5.

Στο Foxbet.gr δεν θα βρεις μόνο στοίχημα, αλλά θα μάθεις τα πάντα και για το καζινο online!

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το