Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Ευκαιρίες υπάρχουν...

the roots web banners 06

Ευκαιρίες υπάρχουν...
20.01.2019 | 12:55

Ευκαιρίες υπάρχουν...

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Γράφει στο bet-hoven ο Ηλίας Μαλιγιάννης

Καλημέρα και καλή Κυριακή!

Εξαιρετικά πήγε χθες, πέρασε η δυάδα που προτάθηκε με γκολ εκατέρωθεν στο ματς της Σαουθάμπτον με την Έβερτον (2-1) και διπλή ευκαιρία της Ζούλτε Βάρεγκεμ με την Αντβέρπ (1-2).

Στις σημερινές επιλογές θα βασιστώ ξανά στο Βέλγιο, όπου υπάρχουν δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Η πρώτη, ανάμεσα στην Κλαμπ Μπριζ και τη Σαρλερουά. Οι περσινοί πρωταθλητές φέτος έχουν δώσει πολλά δικαιώματα και έχουν μείνει πίσω δέκα πόντους από την κορυφή (1 ματς περισσότερο η Γκενκ), επομένως δεν έχουν περιθώρια απωλειών. Είναι το φαβορί του ματς και περιμένω να πάρουν τους τρεις βαθμούς, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δε θα προβάλει αντίσταση η Σαρλερουά, που σκοράρει σε εννέα από τα δέκα παιχνίδια εκτός έδρας. 5/6 ανεξαρτήτως έδρας μεταξύ τους, έληξαν με αμφίσκορο, το πιθανότερο είναι να ξανασυμβεί.

Δεύτερη επιλογή προκύπτει από το παιχνίδι της Γάνδης με αντίπαλο την Άντερλεχτ. Ξεκάθαρο φαβορί εδώ δεν υπάρχει, καθώς οι δύο ομάδες θα παίξουν για τη νίκη και έχουν την ικανότητα να την πετύχουν. Οι γηπεδούχοι έχουν ήδη αλλάξει προπονητή από τα τέλη Οκτώβρη και έχουν βρει ρυθμό. Από την άλλη, στην Άντερλεχτ θα ντεμπουτάρει ο Φρεντ Ρούτεν, με στόχο να οδηγήσει την ομάδα «το συντομότερο δυνατό στην κορυφή», όπως δήλωσε. Η λογική λέει ότι δε θα αλλάξει πολλά από την αρχή, όμως δεδομένα θα θελήσει να περάσει μια διαφορετική φιλοσοφία. Εκτιμώ ότι η Γάνδη είναι πιο έτοιμη αγωνιστικά για το συγκεκριμένο ματς και μπορεί τη νίκη. Άσος σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Σημείο για ποντάρισμα προκύπτει επίσης από το παιχνίδι της Ράγιο Βαγεκάνο με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι γηπεδούχοι έχουν δείξει σημάδια βελτίωσης το τελευταίο διάστημα και πάνε να ανατρέψουν τα κακώς κείμενα, καθώς μετρούν τρεις σερί νίκες. Με νέα επιτυχία μάλιστα, θα μπορέσουν να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Στο «Βαγέκας» έχουν φέρει οκτώ over 2.5 γκολ από τα συνολικά δέκα παιχνίδια που έχουν δώσει. Στον αντίποδα, η Σοσιεδάδ, με νέο τεχνικό στον πάγκο τον Αλγουαθίλ, έκανε μια τεράστια νίκη στο «Μπερναμπέου» επί της Ρεάλ (0-2) και μια δεύτερη επί της Εσπανιόλ (3-2) στο «Ανοέτα». Το κλίμα έχει αλλάξει και στις δύο και όπως συμβαίνει στα πέντε από τα έξι πρόσφατα μεταξύ τους, θα έχουμε over 2.5 γκολ.

Ανάλογα ανοικτό παιχνίδι αναμένεται και στη Γαλλία, όπου η τρίτη Σεντ Ετιέν υποδέχεται την τέταρτη Λυών. Οι γηπεδούχοι είναι σε καλύτερη κατάσταση το τελευταίο διάστημα, πήραν τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα με ανατροπή μάλιστα (2-1) επί της Μαρσέιγ. Με νέο «τρίποντο» πλησιάζουν στον πόντο τη Λιλ και την απευθείας έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λυών έχει απωλέσει σημαντικό έδαφος καθώς δεν έχει νικήσει στα τελευταία τρία παιχνίδια, όμως έχει χάσει μία φορά σε δέκα αγωνιστικές. Πρόκειται για δύο επιθετικές ομάδες που δεν αρκούνται στην ισοπαλία ή στα λίγα γκολ. 6/10 over 2.5 γκολ μετρά η Σεντ Ετιέν εντός έδρας, 7/9 η Λυών εκτός. Ποντάρουμε στα πολλά γκολ και εδώ.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Δείτε εδώ τις καλυτερες στοιχηματικες εταιριες στην Ελλαδα

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το