Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Βραδινά φορέματα: Ο οδηγός σου για τη σεζόν

banner roots

Βραδινά φορέματα: Ο οδηγός σου για τη σεζόν
29.06.2020 | 09:32

Βραδινά φορέματα: Ο οδηγός σου για τη σεζόν

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Όλες μας έχουμε αναρωτηθεί όταν μας έχουν καλέσει κάπου τι να φορέσουμε. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι γίνονται πολλές εκδηλώσεις και τα σωστά βραδινά φορέματα είναι αυτά που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη. Εμείς βρήκαμε πολλές επιλογές σε οικονομικές τιμές στο lovacoco.com και σου έχουμε τον απόλυτο οδηγό για τα βραδινά φορέματα που θα χρειαστείς αυτό το καλοκαίρι.

Σίγουρα χρειάζεσαι μερικά βραδινά φορέματα φλοράλ που θα σε συνοδεύσουν από το ποτό μέχρι μία χαλαρή εκδήλωση και θα σε κάνουν να εντυπωσιάσεις. Και αν θέλεις να στρέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου τα βραδινά φορέματα κοκτέιλ είναι η σωστή επιλογή. Για μία απογευματινή βάφτιση ή γάμο, ταξίδεψε πίσω στο χρόνο με μερικά βραδινά φορέματα δεκαετίας 50 και θα μας θυμηθείς! Θα τα βρεις όλα στο e-shop του lovacoco.com.

Βραδινά φορέματα φλοράλ

floral foremata

Μερικά βραδινά φορέματα φλοράλ μπορούν να σε συνοδεύσουν σε πολλές εξόδους και εκδηλώσεις. Διάλεξέ τα σε μίντι μήκος για κομψές εμφανίσεις και με λευκή βάση για να φωνάζουν καλοκαίρι.

Φορέματα ντραπέ

ntrape foremata

Ότι καλύτερο για έξοδο στην πόλη ή στο νησί. Πηγαίνουν σε κάθε σωματότυπο και αναδεικνύουν τις καμπύλες σου. Αν κρυώνεις το βράδυ μπορείς να διαλέξεις μερικά βραδινά φορεματα με μανίκι σε ένα έντονο φωτεινό χρώμα.

Βραδινά φορέματα κοκτέιλ

kokteil foremata

Είναι τέλεια για κάθε επίσημη εμφάνιση που θέλεις να μείνεις κομψή και να εντυπωσιάσεις με την απλότητά σου. Τα βραδινά φορέματα κοκτέιλ είναι κατάλληλα για εκδηλώσεις που δεν είναι υπερβολικά επίσημες, αλλά και για μία απλή βραδινή βόλτα.

Φορέματα για γάμο

foremata gia gamo

Εδώ μιλάμε για τους πολύ επίσημους γάμους που γίνονται συνήθως βράδυ και όχι μεσημέρι. Διάλεξε ένα μακρύ φόρεμα με αέρινο ύφασμα και εντυπωσιακά μανίκια και θα στρέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Βραδινά φορέματα δεκαετίας 50

foremata 50s

Κι όμως τα βραδινά φορέματα δεκαετίας 50 είναι η καλύτερη επιλογή για το καλοκαίρι. Σκέψου φαρδιές φούστες και κομψό μπούστο. Διάλεξέ τα σε ανοιχτά χρώματα και παστέλ αποχρώσεις και θα ταιριάξεις υπέροχα σε μία απογευματινή βάφτιση.

Εμείς βρήκαμε όλα τα φορέματα που σου δείξαμε στο lovacoco.com. Θα βρεις πολλά ακόμη σε οικονομικές τιμές και καλή ποιότητα.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel