Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Σοκαριστική επιστολή μίσους σε μητέρα αυτιστικού παιδιού – Γειτόνισσα της ζητά να του κάνει ευθανασία

the roots web banners 06

Σοκαριστική επιστολή μίσους σε μητέρα αυτιστικού παιδιού – Γειτόνισσα της ζητά να του κάνει ευθανασία
21.08.2013 | 09:32

Σοκαριστική επιστολή μίσους σε μητέρα αυτιστικού παιδιού – Γειτόνισσα της ζητά να του κάνει ευθανασία

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Κι όμως υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι. Και μάλιστα μητέρες. Μία γυναίκα, άγνωστη προς το παρόν, έχει προκαλέσει σάλο στον Καναδά καθώς με μία απαράδεκτη επιστολή ζητά από μητέρα αυτιστικού παιδιού να του κάνει ευθανασία επειδή την ενοχλεί ο θόρυβος που κάνει ο γιος της! Το κείμενο μίσους έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στο διαδίκτυο, ενώ ήδη η αστυνομία κάνει αναζητά το συντάκτη του.

Η επιστολή έφτασε στο σπίτι της οικογένειας Μπέγκλεϊ με υπογραφή «μία εκνευρισμένη μητέρα» και περιλαμβάνει απάνθρωπα και απαράδεκτα σχόλια για το 13χρονο Μαξ, ο οποίος είναι αυτιστικός.

«Μένω στην ίδια γειτονιά και έχω πρόβλημα. Εχετε ένα παιδί με νοητική υστέρηση και παρόλα αυτά θεωρήσατε καλή ιδέα να ζήσετε σε μία τέτοια γειτονιά», ξεκινά η απαράδεκτη επιστολή, που διατυπώνει τα παράπονα της άγνωστης γυναίκας για τους θορύβους που κάνει ο γιος της οικογένειας όταν παίζει στην αυλή. Θόρυβοι που «τρομάζουν τα φυσιολογικά μου παιδιά!», όπως περιγράφει η συγκεκριμένη γυναίκα, που δυστυχώς δεν σταματά εκεί.

Αποκαλεί τον Μαξ «μπελά», που «κανένας εργοδότης δεν θα τον προσλάβει, κανένα φυσιολογικό κορίτσι δεν θα τον αγαπήσει και εσείς δεν θα ζήσετε για πάντα».

Το μίσος της απάνθρωπης γυναίκας κλιμακώνεται στη συνέχεια, καλώντας τους γονείς του παιδιού να μετακομίσουν σε καλύβα στο δάσος με το «παιδί- άγριο ζώο», που έχουν, ενώ τους καλεί να δωρίσουν στην επιστήμη τα «μη καθυστερημένα μέλη του σώματός του»! Η κατάληξη της επιστολής είναι εξίσου φρικτή: «Μετακομίστε ή κάντε του ευθανασία. Οπως και να έχει, όλοι θα είμαστε καλύτερα με αυτό τον τρόπο».

Το απάνθρωπο κείμενο δημοσίευσε στο Twitter ένα φιλικό ζευγάρι της οικογένειας και από τότε έχουν γίνει τουλάχιστον 3.000 αναδημοσιεύσεις του, ενώ η γειτονιά εξέφρασε την υποστήριξή της στο μικρό αγόρι.

Πηγή: yahoo.com

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το