Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Ολυμπιακός - Ομόνοια Προγνωστικά Στοιχήματος

banner roots

Ολυμπιακός - Ομόνοια Προγνωστικά Στοιχήματος
23.09.2020 | 18:51

Ολυμπιακός - Ομόνοια Προγνωστικά Στοιχήματος

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Πρώτη αναμέτρηση για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Ομόνοια. Το ματς θα διεξαχθεί στις 22:00, κεκλεισμένων των θυρών.

ΠΡΟΤΑΣΗ:  Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι κόντρα στην Ομόνοια. Επιλογή στο πάμε στοίχημα ο άσος με ασιατικό χάντικαπ στο -1.5 γκολ με απόδοση 2.00 στην bet365 bonus

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αισιοδοξία, πίστη και θετική ψυχολογία υπάρχει στον Ολυμπιακό. Έγιναν και γίνονται καλές μεταγραφικές κινήσεις, ενώ στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, προέρχεται από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας μετά το 0-1 στον τελικό επί της ΑΕΚ και τη νίκη (3-0) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Δεν υπάρχει ισοπαλία στις εννέα τελευταίες αναμετρήσεις των «ερυθρόλευκων». Παραδόξως μόλις δύο από τα πέντε προηγούμενα παιχνίδια της έχουν επιβεβαιώσει το Over 2.5.

Διαγνώστηκε με Κορωνοϊο ο Βρουσάι (εξτρέμ) και φυσικά βρίσκεται εκτός. Μακροχρόνια απών ο Κούτρης (μπακ).

ΟΜΟΝΟΙΑ: Δραματικό φινάλε στην τελευταία αναμέτρηση της Ομόνοιας απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας την Κυριακή. Παίζοντας κυριολεκτικά με τους αναπληρωματικούς, μπόρεσε με γκολ του Κίκο στο 89’ να πάρει εκ νέου το προβάδισμα και τελικώς τη νίκη με 2-1. Στον 3ο Προκριματικό Γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η «ομάδα του Λαού» αντιμετώπισε τον Ερυθρό Αστέρα, τον οποίο απέκλεισε στα πέναλτι (4-2), μετά το 1-1 σε κανονική διάρκεια και παράταση. Αγνοεί την ήττα στα 10 τελευταία της ματς, μετρώντας τρεις νίκες και επτά ισοπαλίες.

Εκτός πλάνων ο Ραμίρεζ (επιθετικός), ο οποίος είναι τραυματίας.

Δείτε το άρθρο πως να κερδισω στο στοιχημα για βοήθεια με το ποντάρισμα σας.

Χρήσιμα άρθρα:

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel