Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Προς αποφυγή τα σημεία, όχι όμως τα γκολ

banner roots

Προς αποφυγή τα σημεία, όχι όμως τα γκολ
14.02.2021 | 09:45

Προς αποφυγή τα σημεία, όχι όμως τα γκολ

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Άρσεναλ - Λιντς και Σαμπμντόρια - Φιορεντίνα έχουμε ξεχωρίσει από το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Κυριακής. Κοινό χαρακτηριστικό και των τεσσάρων ομάδων η μέτρια πορεία την φετινή σεζόν και ότι δεν μπορούν να “χτίσουν” σερί αποτελεσμάτων. Μπορούν όμως να δικαιώσουν τις προβλέψεις μας για γκολ, μια προσφορά της ιστοσελίδας livebetting.com.cy με τις καλύτερες online betting στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο.

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΛΙΝΤΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΑΡΣΕΝΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεύτερη σερί εκτός έδρας, αυτή τη φορά από την Άστον Βίλα με 1-0. Σε αυτή την περίπτωση πλήρωσε την έλλειψη επιθετικής λύσης και γενικότερα ανάπτυξης που παρουσίασε. Και καθώς είναι σχεδόν σίγουρο ότι σε κάθε αγώνα θα παραβιαστεί η εστία της, το ότι δεν μπόρεσε ποτέ να ανταποδώσει το γκολ που δέχτηκε μόλις στο 2ο λεπτό. Και έτσι παρακολουθήσαμε έναν κακό αγώνα με δύο ομάδες που δεν είχαν σκοπό να προσφέρουν κάτι στο θέαμα.            

Το διπλό της πρόσωπο δείχνει για μια ακόμη φορά η Άρσεναλ που μετά τις καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα του προηγούμενου μήνα πλέον δείχνει παντελώς αναξιόπιστη. Και το διπλό αυτό πρόσωπο δικαιολογεί απόλυτα την βαθμολογική της θέση και ότι έχει μείνει εκτός στόχων τόσο νωρίς. Επιστρέφει ο βασικός τερματοφύλακας Λένο και ο στόπερ Νταβίντ Λουίς.    

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σκοράρει μόλις στους 5 από τους τελευταίους 10 εντός έδρας αγώνες της για την Πρέμιερ.

ΛΙΝΤΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιστροφή στις νίκες με την άνετη και απόλυτα δίκαιη νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας με 2-0. Δείχνοντας ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που είχε την προηγούμενη αγωνιστική στην ήττα με 2-1 από την Έβερτον. Πετυχαίνοντας από ένα γκολ στην έναρξη και των δύο ημιχρόνων και ταυτόχρονα φροντίζοντας να μην απειληθεί ανασταλτικά η Λιντς κατάφερε και πήρε το τρίποντο.              

Και η Λιντς βρίσκεται ανάμεσα στις απρόβλεπτες ομάδες τις σεζόν και είναι δύσκολο να την “ψυχολογήσει” κάποιος. Εκτός από τον επιθετικό της χαρακτήρα, όλα τα υπόλοιπα είναι κυριολεκτικά θέμα ημέρας. Δεν θα ταξιδέψει στο Λονδίνο ο μέσος Φίλιπς.                

Στατιστικά Στοιχήματος: Over 2.5 στις έξι τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα. Δείτε εδώ προβλέψεις στοιχήματος από Αγγλία και Ιταλία.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δεν μπορούμε να στηρίξουμε κάποια από τις δύο απρόβλεπτες ομάδες του πρωταθλήματος. Που όμως έχουν κοινή αναφορά στα γκολ.

Επιλογή μας το G/G και over 2.5 σε απόδοση 1.83.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έμεινε στον βαθμό της ισοπαλίας με την Μπενεβέντο στο 1-1. Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο στο οποίο κανένας από τους δύο αντιπάλους δεν μπόρεσε να φανεί επιθετικά, ήταν η Μπενεβέντο αυτή που κατάφερε και αξιοποίησε την πρώτη ευκαιρία που της δόθηκε και στο 55ο λεπτό έκανε το 0-1. Η Σαμπντόρια έκανε πιο ασφυκτική την πίεση της, αλλά το μόνο που κατάφερε είναι να πετύχει στο 80ο λεπτό το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.              

Έχοντας ίσες αποστάσεις από τις θέσεις που οδηγούν σε Ευρώπη και Serie B η Σαμπντόρια δείχνει ότι έχει μείνει για άλλη μια χρονιά χωρίς στόχους από πολύ νωρίς. Και μάλλον θα καταφέρει να τερματίσει στην μέση της βαθμολογίας. Χωρίς τον τιμωρημένο αμυντικό Τονέλι και τον τραυματία επιθετικό Γκαμπιαντίνι η αποστολή.

Στατιστικά Στοιχήματος: Σε επτά από τους οκτώ τελευταίους εντός έδρας αγώνες της έχει φέρει G/G. .

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υποδέχτηκε για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν την Ίντερ στο “Αρτέμιο Φράνκι” και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να δείξει έστω και στο ελάχιστο επιθετική, όπως είχε κάνει στο προηγούμενο αγώνα των δύο ομάδων για τον θεσμό του Κυπέλλου. Οι Μιλανέζοι που στο κυνήγι της Μίλαν δεν έχουν πολλά περιθώρια απωλειών παρουσιάστηκαν σοβαροί και με γκολ στο 33’ και το 54’ πήραν τη δίκαιη νίκη.                          

Η “Βιόλα” εκτός από τα αμυντικά θέματα που σχεδόν διαχρονικά παρουσιάζει, φέτος έχει να αντιμετωπίσει και την επιθετική αφλογιστία. Διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας έχοντας καταφέρει να πετύχει μόλις 21 γκολ. Δεν θα ταξιδέψει στην Γένοβα ο αμυντικός Μιλένκοβιτς και ο μέσος Αμραμπάτ, αλλά θα μπορέσει να δώσει το παρόν το Ριμπερί.

Στατιστικά Στοιχήματος: Over 2.5 ιο τέσσερις από τις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Με άμυνες που δεν αποτελούν ακριβώς υπόδειγμα αξιοπιστίας και οι δύο αντίπαλοι. Λογικά θα μπορέσουν να το εκμεταλλευτούν οι αντίπαλες επιθέσεις και να επιβεβαιώσουν ένα υποψιασμένο αμφίσκορο.  

Επιλογή μας το G/G σε απόδοση 1.60

Προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα και αναλύσεις στο livebetting.com.cy, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο.

 

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel