Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Τριάδα φωτιά στα προκριματικά του Μουντιάλ

the roots web banners 06

Τριάδα φωτιά στα προκριματικά του Μουντιάλ
28.03.2021 | 09:12

Τριάδα φωτιά στα προκριματικά του Μουντιάλ

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Τρία παιχνίδια έχουμε ξεχωρίσει στο webfreebets.com από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα, με το πρόγραμμα να είναι πλούσιο και το ενδιαφέρον να βρίσκεται στα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου σε αποδόσεις διαθέσιμες και μέσα από τo stoiximan app για κινητό και ταμπλέτα.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (21:45) 

Από πολύ καλή εμφάνιση και σπουδαία ισοπαλία προέρχονται οι Ουκρανοί στην πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 19ο λεπτό με γκολ του Γκριεζμάν, κατάφεραν να αντιδράσουν στην επανάληψη και να πιέσουν τους “Τρικολόρ” ώστε να φτάσουν στην ισοφάριση στο 57ο λεπτό για το τελικό 1-1. Αυτό ήταν και το πρώτο θετικό αποτέλεσμα μετά από τρεις σερί ήττες με τους γηπεδούχους, οι οποίοι θέλουν μέσω των προκριματικών του Μουντιάλ να κάνουν μία καινούργια αρχή. 

Από την άλλη η Φινλανδία δεν τα κατάφερε εντός έδρας κόντρα στην Βοσνία, σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, με τους Βόσνιους να προηγούνται στο 55ο λεπτό μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πιάνιτς, και τον Πούκι με δύο γκολ μέσα σε 15 λεπτά να δίνει το προβάδισμα στη Φινλανδία. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 84ο λεπτό, ισοφάρισαν εκ νέου σε 2-2, κλέβοντας το βαθμό της ισοπαλίας. Παρόλα αυτά οι Φινλανδοί έχουν θετικό πρόσημο στα τελευταία παιχνίδια τους, έχοντας τρεις νίκες μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα. 

Μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση εμφανίζεται η Ουκρανία η οποία με βάση την εικόνα της στα τελευταία παιχνίδια, δεν μπορεί να δικαιολογήσει κάτι τέτοιο. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν μεγάλη ποιότητα από τη μέση και μπροστά και μπορούν σίγουρα να βάλουν δύσκολα στους Ουκρανούς. Περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να καταφέρνουν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Ποντάρισμα στο Goal-Goal σε απόδοση 2.10. Δείτε εδώ προγνωστικά από τους αγώνες των προκριματικών.

ΚΟΣΟΒΟ – ΣΟΥΗΔΙΑ (21.45) 

 Δεν αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα των προκριματικών μεσοβδόμαδα οι γηπεδούχοι οι οποίοι βρίσκονται σε όμιλο με πέντε ομάδες και αναγκαστικά κάθε αγωνιστική θα υπάρχει ένα ρεπό. Τελευταίο επίσημο παιχνίδι τους ήταν στις 18 Νοεμβρίου όπου επικράτησαν εντός έδρας της Μολδαβία με 1-0. Στο ρεπό τους έδωσαν φιλικό με αντίπαλο τη Λιθουανία όπου επικράτησαν εντός έδρας με 4-0 έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον Ζενέλι, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ. 

Στον αντίποδα η Σουηδία προέρχεται από την «επαγγελματική» νίκη κόντρα στην Γεωργία με 1-0 χάρις στο γκολ του Κλάρσον από το 35ο λεπτό της αναμέτρησης. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν μία σταθερή απόδοση έχοντας τρεις ήττες και δύο νίκες. Η επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην εθνική ομάδα έχει δώσει μεγάλη ώθηση «Σκανδιναβούς» οι οποίοι ποντάρουν στην τεράστια εμπειρία του μεγαλόσωμου σέντερ φορ. 

Φαβορί στην αναμέτρηση εμφανίζεται η Σουηδία η οποία με νίκη κόντρα στο Κόσοβο θα πάρει μεγάλο προβάδισμα κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι και για την τελική φάση του Euro που θα γίνει το καλοκαίρι. Από την άλλη το Κόσοβο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στις εμφανίσεις του και δύσκολα θα πάρει κάτι από το παιχνίδι. Επιλογή στην αναμέτρηση η νίκη της Σουηδίας σε απόδοση 1.70.

ΙΣΡΑΗΛ – ΣΚΩΤΙΑ (21.45) 

Από κακή εμφάνιση κόντρα στην Δανία προέρχεται το Ισραήλ το οποίο δεν ξεκίνησε καλά τις υποχρεώσεις του για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν από το 13ο λεπτό της αναμέτρησης πίσω στο σκορ με γκολ του Μπρέθγουετ, ενώ στην επανάληψη το σκηνικό παρέμεινε ίδιο με την Δανία να φτάνει και σε 2ο τέρμα πολύ εύκολα στο 70’ με τον Γουίλντ που ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Αυτήν ήταν η 3η ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια του Ισραήλ το οποίο αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό δύσκολα θα διεκδικήσει ακόμα και τη δεύτερη θέση στον όμιλο.  

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Σκωτία αν και εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων στο πρώτο ημίχρονο κοντά στην Αυστρία, κατάφερε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας ισοφαρίζοντας στο 85ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των Αυστριακών. Στα τελευταία τρία παιχνίδια της αγνοεί τη χαρά της νίκης, έχοντας δύο ήττες και μία ισοπαλία έχοντας δεχθεί τέσσερα τέρματα. 

Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες βρίσκονται σε αγωνιστική κρίση το τελευταίο διάστημα. Οι γηπεδούχοι σε περίπτωση νέας απώλειας θα βρεθούν πολύ χαμηλά στην βαθμολογία ενώ από την άλλη οι Σκωτσέζοι σε περίπτωση που πάρουν αυτοί το τρίποντο θα βρουν την χαμένη τους ψυχολογία. Καθαρά αγωνιστικά και με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στην πρεμιέρα η Σκωτία έχει ένα μικρό προβάδισμα για τη νίκη με το 2.55 στο διπλό (2) να αξίζει το ρίσκο. 

Παρακολουθήστε ζωντανά αγώνες ποδοσφαίρου από Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, κ.α και δείτε όλο το πρόγραμμα στο sportstreaming24.com (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις).

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το