Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Οι Κινέζοι έρχονται στα Χανιά για να παντρευτούν
afoi poriazi
Οι Κινέζοι έρχονται στα Χανιά για να παντρευτούν
11.11.2013 | 20:53

Οι Κινέζοι έρχονται στα Χανιά για να παντρευτούν

Συντάκτρια:  Κυριακή Κατσάκη
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Έναν ακόμα εναλλακτικό τρόπο τουρισμούφαίνεται πως "κερδίζουν" τα Χανιά. 

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα από την αντιπεριφέρεια, αντιπροσωπεία φορέων του τουρισμού και επιχειρηματίες από τη Σαγκάη, οι οποίοι εξειδικεύονται στην προώθηση γαμήλιων τουριστικών πακέτων για ζευγάρια από την Κίνα, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων Μανώλη Γιαννούλη και τον υπεύθυνο Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων Μανώλη Βολικάκη, επισκέφθηκαν τον αντιπεριφερειάρχη Απόστολο Βουλγαράκη και του έκαναν γνωστό, ότι τον ερχόμενο Απρίλιο θα πραγματοποιήσουν 16 γάμους στα Χανιά. 

Η πρωτοβουλία αυτή γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος "Rose Weddings", που υλοποιεί η περιφέρεια με στόχο την ανάπτυξη του τουρισμού. 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στα Χανιά, τα μέλη της αντιπροσωπείας επισκέφθηκαν διάφορους χώρους ώστε να επιλέξουν τους κατάλληλους για την τέλεση των γαμήλιων τελετών. 

Από την πλευρά του, ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, δεσμεύθηκε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις τις δράσεις αυτές. 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018