Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Μάθε τα fashion trends του φθινοπώρου

banner roots

Μάθε τα fashion trends του φθινοπώρου
30.09.2022 | 13:54

Μάθε τα fashion trends του φθινοπώρου

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

«H μόδα περνάει, το στιλ παραμένει για πάντα», είχε πει η περίφημη σχεδιάστρια Coco Chanel και εμείς θα συμφωνήσουμε απόλυτα. Η μόδα είναι προσωπική επιλογή και μάλιστα πολύ σημαντική! 

Πόσες φορές σου έχει συμβεί παράλληλα με κάποια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου να αλλάζεις και γκαρνταρόμπα; Αυτό συμβαίνει, γιατί τα ρούχα είναι μέρος της πρώτης εικόνας που έχει κάποιος για εμάς και αν μη τι άλλο θέλουμε να είναι απόλυτα αντιπροσωπευτική. Η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει, φυσικά και virtual ράφια των αγαπημένων σου καταστημάτων έχουν γεμίσει με γυναικεία ρούχα και εμείς σου παρουσιάζουμε εδώ ορισμένα από τα επικρατέστερα trends του φθινοπώρου, για να βρεις εκείνα που ταιριάζουν σε εσένα!

Το boho style δίνει τα vibes του σε πολλά χειμερινά κομμάτια με τα bohemian patterns να ντύνουν σαλβάρια, φορέματα, τουνίκ, αξεσουάρ και όχι μόνο. Αν αγαπάς το αντισυμβατικό στιλ και τη free-spirited αισθητική, τότε θα λατρέψεις αυτό το trend. Από το bohemian girl περνάμε στο biker girl και στην τάση που θέλει το δέρμα να είναι το κυρίαρχο στοιχείο στο σύνολό σου. Αν αυτήν τη σεζόν θέλεις να βγάλεις προς τα έξω έναν πιο τολμηρό χαρακτήρα, τότε το leather trend είναι για σένα. Ντύσου με leather-look φορέματα, παντελόνια, jackets και γίνε πιο edgy από ποτέ.

Είναι το κοστούμι trend; Ναι είναι, όταν φέτος γίνεται ανατροπή και βλέπουμε το σακάκι να συνδυάζεται με κοντή φούστα και με καμπάνα παντελόνι. Όταν το tailoring ξεφεύγει από την κλασική γραμμή και τα neon colors γίνονται ο κανόνας. Αν αυτόν το χειμώνα, θέλεις τα look σου να είναι show-stopping, τώρα ξέρεις τι να φορέσεις!

Τα vibrant χρώματα δίνουν και στα πλεκτά έναν πιο fun χαρακτήρα, ενώ οι υφές της φετινής σεζόν έχουν υπέροχο handfeel. Μαλακά πλεκτά, βελούδο, κοτλέ είναι μερικά από τα υλικά που δημιουργούν τα fashion items της FW ’22-’23, για να νιώσουμε την απολαυστική τους αίσθηση στην αφή μας. Αν σου αρέσει το cozy feeling, δε θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις!

Ένα ακόμα trend που είδαμε είναι οι γυναικείες μπλούζες που έχουν quotes. Η λογική του πες το με το T-shirt σου μας αρέσει πολύ, γιατί η μόδα μας δίνει τη δυνατότητα να δείξουμε με τι ταυτιζόμαστε και να εκφράσουμε τις σκέψεις μας ακόμα και μέσα από ένα ρούχο. Τέλεια με τα τζιν σου, με cargo παντελόνια, με maxi φούστες, δε θεωρούνται άδικα ένα από τα πιο ευέλικτα κομμάτια.

Η περιπλάνησή μας στα trends τελειώνει εδώ και τώρα είναι η στιγμή για wardrobe refresh!

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel