Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Πράγματα να κάνετε στις διακοπές στο νησί

the roots web banners 06

Πράγματα να κάνετε στις διακοπές στο νησί
03.11.2022 | 10:25

Πράγματα να κάνετε στις διακοπές στο νησί

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Όταν πάτε διακοπές σε ένα νησί, σας δίνονται τόσες επιλογές, που δεν ξέρετε τι να πρώτο-κάνετε. Εδώ θα βρείτε κάποιες δραστηριότητες, που σίγουρα θα κάνουν τις διακοπές σας στο νησί αξέχαστες!

 

Πηγαίντε στην θάλασσα

Η κύρια δραστηριότητα που δεν μπορεί να λείπει απ’ το καλοκαίρι σας, είναι να πάτε στην θάλασσα. Εκμεταλλευτείτε τον καλό καιρό όσο μπορείτε και κάντε βουτιές και ηλιοθεραπεία κάτω από τον ήλιο -έχοντας βάλει πάντα αντηλιακό, βέβαια-.

Μπορείτε ακόμα, να πάτε για νυχτερινό μπάνιο και να απολαύσετε με την ησυχία σας τον ήχο των κυμάτων και τον έναστρο ουρανό, χωρίς να φοβάστε για τον ήλιο που καίει.

 Δείτε τα αξιοθέατα

Είναι κρίμα να πάτε σε ένα νησί και να μην δείτε τα αξιοθέατά του. Πριν ξεκινήσετε τις διακοπές σας, κάντε μία έρευνα με μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε οπωσδήποτε.

Μπορείτε να αφιερώσετε μία ολόκληρη μέρα κοιτάζοντας ιστορικά μνημεία και μουσεία ή μπορείτε να επισκέπτεστε κάθε μέρα από κάτι.

 Νοικιάστε μία βάρκα

 Σίγουρα θα δημιουργήσετε πολύ ωραίες εμπειρίες, αν νοικιάσετε μία βάρκα.

Υπάρχουν πολλές εταιρείες που σας δίνουν την δυνατότητα να νοικιάσετε μία βάρκα για κάποιες ώρες και θα τις βρείτε πολύ εύκολα, αν γράψετε σε μία μηχανή αναζήτησης “rent a boat” και το όνομα του νησιού. Αν για παράδειγμα είστε στην Σαντορίνη, θα γράψετε “rent a boat Santorinihttps://g.page/Santoriniboatrental.

 Δοκιμάστε ντόπια φαγητά και ποτά

 Δεν μπορείτε να φύγετε από ένα νησί, χωρίς να έχετε δοκιμάσει τα ντόπια προϊόντα του!

Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να φύγετε απ’ την Σύρο χωρίς να έχετε δοκιμάσει λουκούμια Σύρου και δεν μπορείτε να φύγετε από την Κρήτη χωρίς να έχετε δοκιμάσει γνήσια Κρητική ρακή.

Μπορείτε κιόλας, να αγοράσετε παραπάνω ντόπια προϊόντα για όταν επιστρέψετε στον τόπο διαμονή σας, για τον εαυτό σας και για τα κοντινά σας πρόσωπα.

 Αγοράστε σουβενίρ

Είναι ανάγκη όταν πάτε σε ένα νησί, να αγοράσετε σουβενίρ, όχι τόσο για τον εαυτό σας, όσο για τους φίλους και για την οικογένειά σας.

Τα πιο κλασσικά σουβενίρ, είναι τα μαγνητάκια που γράφουν το όνομα του νησιού πάνω τους και οι καρτ-ποστάλ που δείχνουν μία εικόνα του νησιού.

Σίγουρα είναι ωραίο να κρατήσετε ένα τέτοιο αναμνηστικό για τον εαυτό σας και να το τοποθετήσετε στο ψυγείο σας, αλλά και οι κοντινοί σας άνθρωποι θα έχουν την απαίτηση να τους πάρετε από ένα τουλάχιστον σουβενίρ!

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το