Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Πως να γιορτάσετε τα πρώτα γενέθλια του μωρού σας με ένα πάρτι

banner roots

Πως να γιορτάσετε τα πρώτα γενέθλια του μωρού σας με ένα πάρτι
16.01.2023 | 12:14

Πως να γιορτάσετε τα πρώτα γενέθλια του μωρού σας με ένα πάρτι

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Τα πρώτα γενέθλια του μωρού σας, είναι πολύ σημαντικά! Ίσως το ίδιο να μην τα θυμάται όταν μεγαλώσει, αλλά σίγουρα θέλετε να του προσφέρετε τα καλύτερα πρώτα γενέθλια, που θα μπορείτε να του τα δείχνετε αργότερα μέσω φωτογραφιών. 

Στην συνέχεια θα βρείτε κάποια πράγματα που μπορείτε να κάνετε, ώστε να γιορτάσετε τα πρώτα γενέθλια του μωρού παιδιού σας, κάνοντας ένα πάρτι.

Περιορίστε τη λίστα των καλεσμένων

Αν και ένα τεράστιο πάρτι ακούγεται υπέροχο, ίσως να θέλετε να το κρατήσετε μικρό και απλό, αφού πρόκειται για ένα πάρτι πρώτων γενεθλίων. Σκεφτείτε να καλέσετε μόνο την οικογένειά σας, ειδικά αν έχετε μικρό χώρο ή αν το μωρό σας δεν τα πάει καλά με τον πολύ κόσμο. Είναι καλύτερο να καλέσετε μόνο τον στενό σας κύκλο, ώστε το παιδί σας να νιώθει όσο πιο άνετε γίνεται.

Σκεφτείτε το ωράριο ύπνου του παιδιού σας

Είναι προφανές, ότι τα μωρά και οι ενήλικες δεν έχουν το ίδιο πρόγραμμα ύπνου. Αυτό σημαίνει ότι θέλετε να κάνετε το πάρτι μία ώρα, που το μωρό σας θα είναι ξύπνιο. Μπορείτε μάλιστα να γιορτάσετε με το μωρό σας τις ώρες που θα είναι ξύπνιο και αφού κοιμηθεί να συνεχίσετε την γιορτή με τους καλεσμένους σας.

Βγάλτε φωτογραφίες και βίντεο

Τα πρώτα γενέθλια του μωρού σας, μία φορά μόνο μπορείτε να τα γιορτάσετε. Αυτό σημαίνει, πως ο μόνος χειροπιαστός τρόπος για να θυμάστε αυτή τη μέρα, είναι μέσω φωτογραφιών και βίντεο.

Ποτέ τα βίντεο και οι φωτογραφίες του μωρού σας, ενώ είναι στην ανάπτυξη, δεν είναι αρκετές. Προσπαθήστε να βγάλετε όσες περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο μπορείτε, ή ζητήστε από κάποιον άλλον να αναλάβει τον ρόλο του φωτογράφου.

Μετά από το τέλος του πάρτι, μπορείτε να φτιάξετε μία μικρή ταινία με τα βίντεο ή να βάλετε τις φωτογραφίες σε ένα άλμπουμ.

Διαλέξτε τα ρουχαλάκια του μωρού σας

Τα πρώτα γενέθλια του μωρού σας, είναι η μεγάλη του μέρα! Είναι το αστέρι της γιορτής, οπότε καλό είναι να του βρείτε μία αντίστοιχα λαμπερή και άνετη ενδυμασία. Μην ξεχνάτε, ότι το πιο σημαντικό είναι το παιδί σας να νιώθει άνετα στο πάρτι του.

Αν κατά την διάρκεια της γιορτής λερωθούν τα ρούχα του μωρού σας, καλό είναι να τα καθαρίσετε με ειδικά απορρυπαντικά για μωρά ή με τα καλύτερα βρεφικά απορρυπαντικά.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το