Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Ιδέες για συμβολικά δώρα κοσμήματα

banner roots

Ιδέες για συμβολικά δώρα κοσμήματα
02.02.2023 | 09:42

Ιδέες για συμβολικά δώρα κοσμήματα

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Η γιορτή της αγαπημένης σας φίλης πλησιάζει; Θέλετε να κάνετε ένα υπέροχο δώρο στην μητέρα σας; Ή μήπως ψάχνετε τα ιδανικά δώρα Αγίου Βαλεντίνου για το ταίρι σας; 

Σε κάθε περίπτωση τα κοσμήματα δεν πρόκειται να απογοητεύσουν κανέναν παραλήπτη και σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα ως το ιδανικό δώρο για γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών. Αν ωστόσο ένα κόσμημα σας φαίνεται πολύ απρόσωπο και αναζητάτε κάτι ξεχωριστό, βρείτε παρακάτω 4 ιδέες για συμβολικά δώρα – κοσμήματα που θα προκαλέσουν δυνατά συναισθήματα!

Matching βραχιόλια

Από σετ γυναικεία βραχιόλια, μέχρι βραχιόλια με καρδιές για εσάς και το άλλο σας μισό ή βραχιόλια ταιριαστά μαρτάκια, τα matching βραχιόλια κυκλοφορούν σε τόσες πολλές εκδοχές που σας εγγυόμαστε ότι σίγουρα θα βρείτε εκείνη που θα σας ξετρελάνει. Επιλέξτε ανάμεσα σε κοσμήματα με minimal αισθητική ή πιο glamourous αν αγαπάτε τις λάμψεις και κάντε στους αγαπημένους σας το πιο όμορφο δώρο. Αν επιπλέον θέλετε να προσωποποιήσετε το δώρο σας, σας προτείνουμε να χαράξετε τα αρχικά σας πάνω στο βραχιόλι. Η μικρή αυτή κίνηση είναι βέβαιο πως θα ξετρελάνει τους πάντες.

Κολιέ με αστερισμούς ζωδίων

Και σε ποιον δεν θα άρεσε ένα μοναδικό κολιέ με τον αστερισμό του ζωδίου του; Απόλυτα κομψά και στιλάτα τα συγκεκριμένα κολιέ μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε κάθε περίσταση και να γίνουν το κόσμημα που δεν αποχωρίζεστε ποτέ. Αν θέλετε λοιπόν να δωρίσετε στους αγαπημένους σας κάτι που θα το φορούν πάντα πάνω τους και θα σας θυμούνται, τα κολιέ με αστερισμούς είναι must!

Κολιέ με αρχικά γράμματα

Διαχρονικά όσο λίγα από τα κοσμήματα, τα κολιέ με αρχικά γράμματα είναι πάντα κομψά και μια υπέροχη επιλογή για casual outfits ή επίσημα looks. Αναζητήστε στο εμπόριο κολιέ με το αρχικό γράμμα του παραλήπτη του δώρου και επιλέξτε ανάμεσα σε κολιέ σε χρυσές, ασημένιες ή rose gold αποχρώσεις. Βρείτε τα διακοσμημένα με στρας, πέρλες, χάντρες ή στην απλή εκδοχή τους και αποκτήστε εκείνα που πιστεύετε ότι θα λατρέψουν οι αγαπημένοι σας. Είμαστε βέβαιοι ότι το δώρο σας θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην καρδιά τους.

Κοσμήματα γούρια

Ευχηθείτε τύχη και κάθε καλό στα αγαπημένα σας πρόσωπα με τα κοσμήματα γούρια που μπορείτε να βρείτε σε πλήθος εκδοχών. Από κοσμήματα διακοσμημένα με ματάκια, φλουριά, κωνσταντινάτα κρεμαστά και διάφορα άλλα κοσμήματα με ευχές, τα γούρια είναι ο πιο όμορφος τρόπος να εκφράσετε την αγάπη σας στους δικούς σας.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel