Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Σκύλος-ναυαγός βρέθηκε να ταξιδεύει πάνω σε κορμό (photos)
afoi poriazi
Σκύλος-ναυαγός βρέθηκε να ταξιδεύει πάνω σε κορμό (photos)
16.06.2014 | 19:50

Σκύλος-ναυαγός βρέθηκε να ταξιδεύει πάνω σε κορμό (photos)

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Σκύλος ο οποίος επέζησε για μέρες πάνω σε ένα κομμάτι ξύλο που επέπλεε στη θάλασσα διασώθηκε τελικά από κομάντο των ειδικών δυνάμεων της Ν. Ζηλανδίας. Ο Φιλίπ Λατού είδε κατά τη διάρκεια της περιπολίας του στον κόλπο του Σμοουκχαουζ, τον σκύλο πάνω στον κορμό και ζήτησε άδεια από τους ανωτέρους του για να προχωρήσει σε επιχείρηση διάσωσης.

4 άτομα με φουσκωτό πλησίασαν τον σκύλο, τον ανέβασαν στο σκάφος και τον αποβίβασαν στη στεριά. Στη συνέχεια βρέθηκε ένα πρόσωπο που γνώριζε τους ιδιοκτήτες του σκύλου ώστε το ζώο να επιστρέψει στο σπίτι.

Καθώς η Νέα Ζηλανδία χτυπήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από θυελλώδεις ανέμους και δυνατές βροχές που προκάλεσαν πλημμύρες, ο επικεφαλής της διάσωσης είπε ότι ο σκύλος θα πρέπει να βρισκόταν για ημέρες στη θάλασσα.

«Το νερό παρέσυρε πολλά συντρίμμια και αντικείμενα και πάνω σε έναν κορμό βρέθηκε αυτό το καημένο ανήμπορο σκυλί. Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο καιρό ήταν εκεί», δήλωσε. 

682533 skylos 1

 

682532 skylo

Πηγή: lifo.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018