Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Δείτε την απάντηση του ιερέα που διέκοψε την βάπτιση της 3χρονης Λυδίας επειδή η ίδια αρνήθηκε (video)
afoi poriazi
Δείτε την απάντηση του ιερέα που διέκοψε την βάπτιση της 3χρονης Λυδίας επειδή η ίδια αρνήθηκε (video)
27.06.2014 | 14:41

Δείτε την απάντηση του ιερέα που διέκοψε την βάπτιση της 3χρονης Λυδίας επειδή η ίδια αρνήθηκε (video)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Την δική του απάντηση έδωσε ο Αρχιμανδρίτης του Ιερού Ναού Σωτήρος στο Μόναχο, Πέτρος Κλιτς, ο οποίος είναι το πρόσωπο της ημέρας, έπειτα από τις διαστάσεις που πήρε το βίντεο από την βάπτιση της μικρής Λυδίας.

Υπενθυμίζουμε ότι τις τελευταίες ώρες κάνει… θραύση το βίντεο, το οποίο δείχνει τον παππά να ρωτάει το τρίχρονο κορίτσι αν θέλει να βαπτιστεί και να σταματάει το μυστήριο, επειδή η πιτσιρίκα αρνείται.

«Αν αυτή η τακτική της συμβουλευτικής δημιούργησε πρόβλημα, ζητώ συγγνώμη και από τους γονείς που είδαν το πρόβλημα μονόπλευρα. Είναι σημαντικό να γίνονται μυστήρια σε όμορφο περιβάλλον σε συνεργασία γονέων και κληρικών. Δεν ζητάω τη συναίνεση για τη βάπτιση από τα βρέφη αλλά από τα νήπια», είπε ο 38χρονος που βρίσκεται στον συγκεκριμένο ιερό ναό από το 2008.

«Καλό θα ήταν οι γονείς αν βαπτίσουν τα παιδιά τους σε μεγαλύτερη ηλικία, να τα έχουν πάει πρώτα στην εκκλησία για να εξοικειωθούν με το χώρο» κατέληξε.

Για την ιστορία, η μικρή βαπτίστηκε τελικά αλλά… από άλλον ιερέα!

Δείτε το βίντεο

                               papas1                            

Πηγή: star.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018