Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Γνωρίστε την φαλακρή Μπάρμπι! Μια κούκλα χωρίς μαλλιά για τα κοριτσάκια που πάσχουν από καρκίνο (photos)

banner roots

Γνωρίστε την φαλακρή Μπάρμπι! Μια κούκλα χωρίς μαλλιά για τα κοριτσάκια που πάσχουν από καρκίνο (photos)
01.07.2014 | 19:48

Γνωρίστε την φαλακρή Μπάρμπι! Μια κούκλα χωρίς μαλλιά για τα κοριτσάκια που πάσχουν από καρκίνο (photos)

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Επιλεγμένα
«Φαλακρή και πραγματικά όμορφη. Είναι εκπληκτικό». Bald And Really Beautiful Is Extraordinary = BARBIE. Τα αρχικά των αγγλικών γραμμάτων ενός νέου μοντέλου Μπάρμπι δίνουν ένα εντελώς διαφορετικό νόημα στα όσα γνωρίζαμε ως τώρα για τη διάσημη κούκλα.
 
Η συγκεκριμένη Μπάρμπι δεν είναι σαν όλες τις συνηθισμένες. Είναι μια Μπάρμπι χωρίς μαλλιά, αλλά εξίσου όμορφη. Όπως όλα τα κοριτσάκια που χάνουν τα μαλλιά τους εξαιτίας της χημειοθεραπείας. Σκοπός της κούκλας είναι να απαλύνει τον πόνο όλων αυτών των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο αλλά και να τις βοηθήσει να συμφιλιωθούν με την κατάστασή τους.
 
Η κούκλα δεν είναι προς πώληση, αλλά διατίθεται δωρεάν προς όλα τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο στην Αμερική. Η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την παραγωγή της γνωστής κούκλας, αποφάσισε να δημιουργήσει την Έλλα που δεν είναι άλλη από την Μπάρμπι που όλοι ξέρουμε, με τη διαφορά ότι αυτή κάνει χημειοθεραπείες.
 
Η πρώτη Έλλα δημιουργήθηκε το 2012. Η εταιρεία υποσχέθηκε ότι θα διανεμηθούν ακόμα περισσότερες κούκλες, καθώς τα πρώτα μοντέλα είχαν μεγάλη απήχηση. Όπως λέει η σχετική καμπάνια: «Κάθε μέρα, 46 παιδιά στις ΗΠΑ μαθαίνουν πως έχουν καρκίνο. Πες τους πως είναι όμορφα».
 
Η μητέρα ενός κοριτσιού που κάνει χημειοθεραπείες, ζήτησε από την εταιρεία να παράγει και άλλες τέτοιες κούκλες γιατί στο νοσοκομείο υπήρχαν ελάχιστες και το παιδί της είχε βοηθηθεί πάρα πολύ ειδικά στο θέμα των μαλλιών, αφού η συγκεκριμένη Μπάρμπι αλλάζει περούκες.

 

Πηγή: mothersblog.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel