Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Καλά Νέα>>Διάκριση για ομάδα με έλληνες φοιτητές στο London Startup Weekend

afoi poriazi

Διάκριση για ομάδα με έλληνες φοιτητές στο London Startup Weekend
24.11.2012 | 13:13

Διάκριση για ομάδα με έλληνες φοιτητές στο London Startup Weekend

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Καλά Νέα

Στο London Startup Weekend παραβρέθηκαν και CEOs από το Silicon Valley.

Η ομάδα έλαβε θετικά σχόλια και από τον δήμαρχου του Λονδίνου, Boris Johnson, ο οποίος δήλωσε ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από το (NHS), το αντίστοιχο Ε.Σ.Υ. Η εφαρμογή SmartWard βελτιώνει την επικοινωνία μεταξύ γιατρών και νοσηλευτών και μειώνει το ανθρώπινο λάθος σε διάφορες εργασίες. Η εφαρμογή στέλνει tasks που πρέπει να εκτελεστούν στο προσωπικό όταν αυτό έχει ασθενή από άλλη πτέρυγα ή τα εξωτερικά ιατρεία. Επίσης, ενσωματώνει την χρήση των pagers (στην περίπτωση που θέλει ο γιατρός) με το να στέλνει ειδοποιήσεις ότι δημιουργήθηκε νέο task.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό είναι ότι δείχνει την παραμονή του κάθε ασθενούς και αυτό μπορεί να επιτρέψει καλύτερο προγραμματισμό για την έκδοση εξιτηρίων. Η ιδέα αυτή είναι μιας νεαρής γιατρού, Dr Michelle Teo, η οποία δουλεύει για το NHS στο Nottingham της Αγγλίας. Το επόμενο μας βήμα της ομάδας είναι να νικήσει το Global Startup Battle, ένα διαδικτυακό διαγωνισμό που ξεκίνησε την Τετάρτη 21/11 και τελειώνει την Τρίτη 27/11.

Πάνω από 100 ομάδες παρουσιάζουν το video τους στη facebook σελίδα του Global Startup Battle και από τις πρώτες 15 που θα λάβουν τις περισσότερες ψήφους μία θα επιλεχθεί ως η νικητήρια ομάδα από κριτές του Silicon Valley. Για να μας ψηφίσει κανείς πρέπει να κάνει like στη facebook σελίδα του Global Startup Battle και μετά να βρει και να ψηφίσει το video «SmartWard».


Πηγή: techit.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018