Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Καλά Νέα>>Τρεις φοβερές μαθήτριες πολεμούν τους βιαστές με το… καλαμάκι τους (video + photos)

banner roots

Τρεις φοβερές μαθήτριες πολεμούν τους βιαστές με το… καλαμάκι τους (video + photos)
27.05.2017 | 14:21

Τρεις φοβερές μαθήτριες πολεμούν τους βιαστές με το… καλαμάκι τους (video + photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Καλά Νέα

Η Βικτόρια Ρόκα, η Σουζάνα Καπέλλο και η Καρολίνα Μπατζόρι είναι τρεις μαθήτριες γυμνασίου στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Είναι τρία πανέξυπνα και ευρηματικά κορίτσια που βρήκαν έναν τρόπο για να πολεμήσουν επίδοξους βιαστές και να κάνουν τις γυναίκες να νιώσουν πιο ασφαλείς όταν βγαίνουν ραντεβού με αγνώστους και όταν κυκλοφορούν στα μπαρ. Τα τρία κορίτσια ξεσκεπάζουν τους βιαστές με το έξυπνο καλαμάκι τους.

Τρεις φοβερές μαθήτριες πολεμούν τους βιαστές με το… καλαμάκι τους

Σχεδίασαν ένα καλαμάκι με δύο διαφορετικές λωρίδες. Το καλαμάκι μόλις τοποθετηθεί μέσα στο ποτό εντοπίζει αν υπάρχει σε αυτό κάποια ναρκωτική ουσία ή αν είναι ασφαλές για κατανάλωση. Το καινοτόμο καλαμάκι έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίζει μερικές από τις πιο διάσημες ουσίες που χρησιμοποιούνται για να ναρκώνονται και στη συνέχεια να βιάζονται γυναίκες. Αυτές είναι τα  Rohypnol, η κεταμίνη-έκσταση και το γ-υδροξυβουτυρικό οξύ, γνωστό κι ως το σιρόπι του βιασμού. Οι Βικτόρια, Σουζάνα και Καρολίνα λένε ότι θέλουν επίσης να βελτιώσουν τα καλαμάκια ώστε να είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Προς το παρόν τα κορίτσια δεν έχουν πατεντάρει το προϊόν τους, αλλά η όλη διαδικασία βρίσκεται στα σκαριά. Για να χρηματοδοτήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα θα στραφούν στη συγκέντρωση χρημάτων μέσω διαδικτύου, το crowd-funding.

Τρεις φοβερές μαθήτριες πολεμούν τους βιαστές με το… καλαμάκι τους

«Ως νέες γυναίκες θεωρούμε ότι ο βιασμός σε ραντεβού είναι τεράστιο πρόβλημα. Είναι κάτι που το ακούμε να συμβαίνει ολοένα και πιο συχνά.», δήλωσε η Καρολίνα στο Inside Edition. Σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ οι περισσότερες περιπτώσεις βιασμών έχουν διαπραχθεί κατά τη διάρκεια κάποιου ραντεβού. Τα κρούσματα βιασμών σε ραντεβού απαντώνται πιο συχνά σε πανεπιστημιακά ιδρύματα, όπου η κατανάλωση αλκοόλ είναι πολλές φορές ανεξέλεγκτη. «Κατανοούμε ότι δεν θα λύσουμε μια για πάντα το πρόβλημα των βιασμών, αλλά ελπίζουμε να μειωθούν». 

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει στην αγορά και το μανό που εντοπίζει τις ναρκωτικές ουσίες στο ποτό, αλλά το καλαμάκι είναι σίγουρα πιο βολικό.

 

Πηγή: athensvoice.gr

 

  

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το