Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Καλά Νέα>>Ελληνική εφαρμογή επιλέχτηκε από την Apple μεταξύ ενός εκατομμυρίου εφαρμογών!
Ελληνική εφαρμογή επιλέχτηκε από την Apple μεταξύ ενός εκατομμυρίου εφαρμογών!
08.11.2013 | 13:24

Ελληνική εφαρμογή επιλέχτηκε από την Apple μεταξύ ενός εκατομμυρίου εφαρμογών!

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Καλά Νέα

Στην επίσημη παρουσίαση των καινούργιων iPad Air και Retina iPad Mini στις 22/10, η Apple επέλεξε ως Νο1 αγαπημένη εκπαιδευτική εφαρμογή -στις κατηγορίες Educational αλλά και Kids (παιδιά κάτω από 5 ετών)- το Avokiddo Emotions!

Και μάλιστα, το τοποθέτησε (hand picked) στα προτεινόμενα του βασικού μπάνερ στο App Store Αμερικής, Καναδά και ακόμα 10 χωρών.

Το μέγεθος της επιτυχίας: οι εφαρμογές μόνο για iPad ξεπερνούν τις 475.000, ενώ προσθέτοντας και αυτές των κινητών, ξεπερνούν τις 1.000.000. Απ όλες αυτές, ο αμερικανικός κολοσσός επέλεξε ως “New and Noteworthy” ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι για παιδιά που σχεδιάστηκε και ολοκληρώθηκε στην Πάτρα.

Ποια είναι η Avokiddo;

Πρόκειται για μια πολύ δραστήρια ομάδα με πολύ υψηλή τεχνογνωσία και σημαντική εμπειρία στον χώρο των ψηφιακών εκπαιδευτικών εφαρμογών. Το Avokiddo Emotions είναι η 2η επιτυχία της -είχε προηγηθεί το “Beck and Bo” (Σεπτ. 2012), το οποίο είχε αποσπάσει πολύ καλές κριτικές από εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και την ίδια την Apple.

Η Avokiddo είναι spin-off της react-IN και εισήλθε στο χώρο τον εκπαιδευτικών apps για smartphones το 2011 με σοβαρές προθέσεις: να παράγονται τα πάντα in-house ώστε να διατηρείται ο έλεγχος του μάνατζμεντ και της ποιότητας των προϊόντων τους.

Η εφαρμογή Avokiddo Emotions είναι διαθέσιμη εδώ: https://itunes.apple.com/us/app/avokiddo-emotions-playful/id661758013?ls=1&mt=8

Για Android: http://www.amazon.com/gp/mas/dl/android?p=com.avokiddo.games.emotions

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018