Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Καλά Νέα>>Το πρώτο πράσινο νηπιαγωγείο της χώρας

afoi poriazi

charitakis banner new

Το πρώτο πράσινο νηπιαγωγείο της χώρας
11.10.2012 | 12:57

Το πρώτο πράσινο νηπιαγωγείο της χώρας

Συντάκτρια:  Κυριακή Κατσάκη
Κατηγορία: Καλά Νέα

t2 

Το νηπιαγωγείο, το οποίο όπως είπε ο Δήμαρχος Τρίπολης, λειτουργεί σε πλήρως ανακαινισμένο κτήριο παλιού σχολείου, διαθέτει μεγάλο προαύλιο χώρο με δένδρα, θάμνους και δεκάδες φυτά ενώ φιλοξενεί και θερμοκήπιο. Στο χώρο του φιλοξενούνται ακόμη οικόσιτα ζώα, όπως κότες, φραγκόκοτες, περιστέρια αλλά και φασιανοί. Στον προαύλιο χώρο έχει κατασκευαστεί μικρό ξύλινο θέατρο, πέργκολα και μια μεγάλη ξύλινη παιδική χαρά.

t3

Σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και τους υπεύθυνους σχολικούς συμβούλους, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του νηπιαγωγείου έχει προσαρμοστεί στον οικολογικό χαρακτήρα του, έτσι ώστε τα νήπια να συμμετέχουν ενεργά στην καθημερινή φροντίδα τόσο των ζώων όσο και των φυτών.

t4

Το Πράσινο νηπιαγωγείο, το οποίο ουσιαστικά είναι παράρτημα του 8ου νηπιαγωγείου Τρίπολης, φιλοξενεί  σήμερα  σαράντα  νήπια και προνήπια από όλη την περιοχή του Δήμου Τρίπολης χωρίς χωροταξικά κριτήρια. Εξυπηρετούνται έτσι οι ανάγκες πολλών οικογενειών.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018