Χάθηκε το κλειδί της φωτογραφίας, στην περιοχή της Μύρινας, πριν απο περίπου δύο μέρες.
Η Δήμαρχος Λήμνου, Ελεονώρα Γεώργα, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Ύπαιθρος" και στη δημοσιογράφο Θεωδοροπούλου Πόπη.
Με μεγάλη συμμετοχή και σε κλίμα γιορτής πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην κεντρική πλατεία του Αγίου Ευστρατίου η «Γιορτή της Άνοιξης».
Ένα ιδιαίτερα τεκμηριωμένο και εκτενές ιστορικό κείμενο μάς παραδίδει ο φιλόλογος και ιστορικός Γαβριήλ Συντομόρου, με επίκεντρο τον Μούδρο της Λήμνου, ως νευραλγική ναυτική βάση του Ελληνικού Στόλου κατά τον Α’ Βαλκανικό Πόλεμο.
Το ημερολόγιο δείχνει 24 Απριλίου και τα καλοκαιρινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια της Λήμνου παραμένουν άφαντα.
Με μια ανοιχτή, ζωντανή συζήτηση για την Ειρήνη ως πηγή δημιουργίας, ευημερίας και έμπνευσης, τιμά φέτος την ημέρα των ANZAC το Γενικό Λύκειο Μούδρου, την Τρίτη 29 Απριλίου στις 12.00 μ.μ., αμέσως μετά τις επετειακές εκδηλώσεις της Περιφέρειας Β. Αιγαίου στο Μούδρο.
Στις 25 Απριλίου 1941 το νησί της Λήμνου πέρασε σε Γερμανική κατοχή.
Με πυξίδα τη διάθεση για πρόοδο και προορισμό τη συμμετοχή στο επίσημο τουρνουά στη μνήμη του Νίκου Σαμάρα στη Μυτιλήνη, η ομάδα βόλεϊ ΑΕΤΟΣ Λήμνου ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για σειρά φιλικών αγώνων και πολύτιμης προετοιμασίας.
Με ξεχωριστή λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια τελέσθηκε, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η πάνδημη υποδοχή της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Κακαβιωτίσσης στην πόλη της Μύρινας και ο Πανηγυρικός Εσπερινός της Εορτής, μέσα στη χαρμόσυνη ατμόσφαιρα της λαμπροφόρου Αναστάσεως του Κυρίου.
Με μεγάλη συμμετοχή, κέφι και γνήσιο πασχαλινό χρώμα στήθηκε φέτος το Πασχαλινό Πανηγύρι στο Πλατύ, αφήνοντας πίσω του τις καλύτερες εντυπώσεις! Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατέος «Το Πλατύ» εξέφρασε δημόσια την ευγνωμοσύνη του προς όλους όσοι συνέβαλαν με αγάπη, προσφορά και διάθεση στην επιτυχία αυτής της ζεστής, λαϊκής γιορτής.
Φιλοξενία ιστοσελίδας Operon