Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τα παιδιά του Βορείου Αιγαίου στη 2η θέση παχύσαρκων στην Ελλάδα (mp3)

the roots web banners 06

Τα παιδιά του Βορείου Αιγαίου στη 2η θέση παχύσαρκων στην Ελλάδα (mp3)
20.11.2014 | 15:16

Τα παιδιά του Βορείου Αιγαίου στη 2η θέση παχύσαρκων στην Ελλάδα (mp3)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Ιωάννης Τσιόπας, Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Ν. Λέσβου φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Fm 100 «Έχουμε Θέμα». Ο κ. Τσιόπας, βρίσκεται στη Λήμνο με αφορμή την επιμορφωτική ημερίδα που διοργανώνεται στο νησί, στα πλαίσια δράσεων για το «Κοινωνικό Σχολείο».

Η ημερίδα υλοποιείται από το Σχολικό Σύμβουλο ΠΕ11 Λέσβου-Λήμνου & Αγίου Ευστρατίου και σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Λέσβου, με θέμα «Η σωματική δραστηριότητα και η υγιεινή διατροφή στην Παιδική και Εφηβική ηλικία - Ο ρόλος του σχολείου και της οικογένειας» και θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 6.30 το απόγευμα στο κινηματοθέατρο «Μαρούλα»

Ο κ. Τσίοπας, αναφέρθηκε  στη αναγκαιότητα της σωματικής δραστηριότητας στην παιδική και εφηβική ηλικία και ξεκαθάρισε το ρόλος του σχολείου και της οικογένειας.

Ο σχολικό σύμβουλος φυσικής αγωγής μεταξύ άλλων ανέφερε πως τα παιδιά του Βορείου Αιγαίου, μετά από σχετική ερευνά για την παχυσαρκία των παιδιών στην Ελλάδα, κατατάσσονται στη δεύτερη θέση!!!

Ακούστε τα όσα ανέφερε για το θέμα ο κ. Τσιόπας

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel