Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δεν ανοίγει για την ώρα φτερά για Λήμνο η Astra

banner roots

Δεν ανοίγει για την ώρα φτερά για Λήμνο η Astra
23.11.2014 | 11:33

Δεν ανοίγει για την ώρα φτερά για Λήμνο η Astra

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με γεμάτο το καλάθι, φάνηκε ότι επέστρεψε η Δημοτική Αρχή Λήμνου από την έκθεση "Philoxenia" που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη πριν μερικές ημέρες.

Για τις επαφές και τις συμφωνίες μάλιστα, είδαν το φως της δημοσιότητας δελτία τύπου με το ένα εξ αυτών να κάνει λόγο για την έναρξη πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας Astra Airlines, απο 1η Δεκεμβρίου. Πληροφορία, η οποία είχε διαρρεύσει μερικές ώρες νωρίτερα σε δημοσιογραφικούς κύκλους.

 

Οι ημέρες όμως περνούν, η 1η Δεκέμβρη πλησιάζει και επίσημη ανακοίνωση απο την εταιρία δεν υπήρξε.
Γιατί λοιπόν η Astra καθυστερεί να ανακοινώσει την έναρξη των πτήσεων;

Όπως πληροφορούμαστε, η αεροπορική σύνδεση Θεσσαλονίκη - Λήμνος - Ικαρία, έχει γίνει μήλο της έριδος για τις δύο εταιρείες. Την Sky Express, η οποία μέχρι σήμερα εκτελεί τα δρομολόγια και την Astra Airlines, που διεκδικεί τη γραμμή.

Κατά τον τελευταίο διαγωνισμό λοιπόν, υπήρξε ένσταση από τη μεριά της Astra για το τελικό αποτέλεσμα κι όπως όλα δείχνουν φαίνεται να την κέρδισε, χωρίς όμως ακόμη να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα απο το Υπουργείο.

Οι υπεύθυνοι της εταιρίας λοιπόν, πίστευαν πως το θέμα θα λυθεί άμεσα, δίνοντας την έγκριση στην εταιρία να πραγματοποιήσει το πρώτο της ταξίδι το Δεκέμβριο. Απο ότι φαίνεται όμως, οι υποθέσεις με τις ενστάσεις είναι χρονοβόρες κι έτσι η Sky Express θα παραμένει, προσωρινά τουλάχιστον, στη γραμμή.

"Το επίσημο πρόγραμμα των πτήσεων ολοκληρώνεται στις 10 Ιανουαρίου 2015" δήλωσε στον Fm 100 υπεύθυνος της Sky " αλλα υπάρχει το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί άλλος ένας μήνας πτήσεων, ως τα τέλη Φεβρουαρίου δηλαδή, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση" κατέληξε.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το