Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Έξι μήνες μετά το σεισμό της 24ης Μαΐου στη Λήμνο...

banner roots

Έξι μήνες μετά το σεισμό της 24ης Μαΐου στη Λήμνο...
25.11.2014 | 09:48

Έξι μήνες μετά το σεισμό της 24ης Μαΐου στη Λήμνο...

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Λήμνος

Με αφορμή τη συμπλήρωση έξι μηνών από το μεγάλο σεισμό 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, της 24ης Μαΐου που ταρακούνησε τη Λήμνο, φιλοξενήθηκε χθες στην πρωινή εκπομπή του Fm 100 «Έχουμε Θέμα» ο Δημήτρης Βαρσάμης, από το γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λήμνου.

Ο κ. Βαρσάμης μίλησε στον Παναγιώτη Σκαπέτη και αναφέρθηκε σε όλες εκείνες τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν τα κτίρια από το σεισμό, ενώ δεν παρέλειψε να αποκαλύψει τι μέλλει γενέσθαι το επόμενο διάστημα.

Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Βαρσάμης, η Υπηρεσία Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο χαρακτηρισμού των πληγέντων κτιρίων ως κατεδαφιστέα, διαδικασία η οποία όλο αυτό το διάστημα είχε «μπλέξει στα γρανάζια» της γραφειοκρατίας. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με τον κ. Βαρσάμη, η Λήμνος θα χαρακτηρισθεί σεισμόπληκτη περιοχή, ενώ σε αντίθετη περίπτωση, οι ιδιώτες των πληγέντων κτιρίων θα επωμιστούν όλες τις οικονομικές δαπάνες για την επισκευή τους.

Ακούστε αναλυτικά όλα όσα είπε ο κ. Βαρσάμης στον Fm 100

 

Ακούστε τα όσα ανέφερε.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel