Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Λαϊκή Συσπείρωση κατηγορεί το Δήμο Λήμνου για λανθασμένη πληροφόρηση

the roots web banners 06

Η Λαϊκή Συσπείρωση κατηγορεί το Δήμο Λήμνου για λανθασμένη πληροφόρηση
26.11.2014 | 09:02

Η Λαϊκή Συσπείρωση κατηγορεί το Δήμο Λήμνου για λανθασμένη πληροφόρηση

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Επιστολή με αποδέκτη το Δημοτικό Συμβούλιο Λήμνου απέστειλαν οι εκλεγμένοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση Λήμνου, Ευάγγελος Αγάς και Δημήτρης Πινάκος με την οποία γνωστοποιούν τους λόγους για την απουσία τους από το χθεσινό Συμβούλιο.

Όπως υποστηρίζουν η απουσία τους οφείλεται σε λανθασμένη πληροφόρηση που είχαν για την ημερομηνία της συνεδρίασης από τον ίδιο το Δήμο Λήμνου.

Η επιστολή αναφέρει:  

«Σχετικά με τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θέλουμε να τονίσουμε ότι η απουσία μας δεν είναι δική μας ευθύνη.

Σε επικοινωνία που είχαμε με εσάς πριν δύο εβδομάδες, μας αναφέρατε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο θα γινόταν την Παρασκευή 21 του Νοέμβρη ή τη Δευτέρα 24 του Νοέμβρη, με αποτέλεσμα να κανονίσουμε τη διοργάνωση Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου Οικοδόμων του οποίου είμαστε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για σήμερα Τρίτη 25 του Νοέμβρη (για το λόγο αυτό είχαμε καταθέσει αίτηση για παραχώρηση του κινηματοθέατρου «Μαρούλα» - αίθουσα Γκαλιούρη).

Ζητάμε στο μέλλον η ειδοποίηση και η παραλαβή των θεμάτων των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου να γίνεται έγκαιρα και χωρίς να αλλάζουν οι ημερομηνίες.

Ως προς τα θέματα του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου, δηλώνουμε ότι καταψηφίζουμε τον προϋπολογισμό γιατί μεγάλο μέρος των εσόδων στηρίζεται στα δημοτικά τέλη και στη φορολογία των δημοτών και δεν ανταποκρίνεται στις λαϊκές ανάγκες του νησιού μας.

Σύμφωνα με το σκεπτικό αυτό, ζητάμε τη μείωση των δημοτικών τελών και των τροφείων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το