Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ελλιπής η κάλυψη του ΕΚΑΒ στη Λήμνο; | Με ΙΧ στο νοσοκομείο τραυματισμένο ζευγάρι

banner roots

Ελλιπής η κάλυψη του ΕΚΑΒ στη Λήμνο; |  Με ΙΧ στο νοσοκομείο τραυματισμένο ζευγάρι
16.12.2014 | 13:22

Ελλιπής η κάλυψη του ΕΚΑΒ στη Λήμνο; | Με ΙΧ στο νοσοκομείο τραυματισμένο ζευγάρι

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τη Κυριακή στη Λήμνο όταν ΙΧ για αδιευκρίνιστη για την ώρα αιτία, τελαπάρισε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των 2 επιβατών.

Στο σημείο έσπευσαν περαστικοί οι οποίοι κάλεσαν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου οι τραυματίες να μεταφερθούν στο νοσοκομείο της Λήμνου.

Όπως όμως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες, η απάντηση του ΕΚΑΒ Λήμνου ήταν πως δεν υπάρχει προσωπικό για να μπορέσει να έρθει ασθενοφόρο με αποτέλεσμα οι ίδιοι να μεταφέρουν τους τραυματίες στη Μύρινα.

Μετά τη δημοσίευση του θέματος, το τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού μας, κατέγραψε αρκετές μαρτυρίες ακροατών, οι οποίες αποδείκνυαν την ελλιπή κάλυψη του ΕΚΑΒ στη Λήμνο.

Ο Fm 100, επικοινώνησε σήμερα με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Παπαγιαννίδη ο οποίος ανέφερε πως δεν έχει ενημερωθεί για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Θεώρησε πως δεν θα μπορούσε να δοθεί αυτή η απάντηση από το ΕΚΑΒ Λήμνου, αφού το ΕΚΑΒ απαρτίζεται από 13 άτομα προσωπικό ενώ στο δυναμικό του έχει 6 ασθενοφόρα.

Λίγα λεπτά αργότερα με τον Fm 100 επικοινώνησε στέλεχος του ΕΚΑΒ Λήμνου, ο οποίος επιβεβαίωσε τα όσα μας μετέφερε ο κ. Παπαγιαννίδης, ενώ ανέφερε πως κατά την πρωινή βάρδια τις ανάγκες του νησιού καλύπτουν 2 ασθενοφόρα και τις υπόλοιπες ώρες μόλις 1.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως κανένας από τους δύο άνδρες δεν είχε υπόψην του το τροχαίο ατύχημα της Κυριακής, για το οποίο ζητήθηκε η συνδρομή του ΕΚΑΒ.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το