Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τα ανανεωμένα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Λήμνου

banner roots

Τα ανανεωμένα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Λήμνου
08.01.2015 | 11:17

Τα ανανεωμένα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Λήμνου

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Δήμος Λήμνου και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Λήμνου στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Λήμνου μπορούν να δημιουργηθούν νέα τμήματα στα ακόλουθα προγράμματα:

neo

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι, επίσης, καλό ειναι να γνωρίζουν ότι η συμμετοχή στα συγκεκριμένα προγράμματα είναι δωρεάν και ότι οι αιτήσεις μπορούν να κατατίθενται τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλιο, κατά τη διάρκεια δηλαδή λειτουργίας των τμημάτων.

Τα τμήματα συγκροτούνται μετά την ύπαρξη τουλάχιστον δέκα (10) ενδιαφερομένων, ενώ ο κάθε ένας έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί ταυτόχρονα έως και τρία αντικείμενα προγραμμάτων.
 
Το συγκεκριμένο έργο, εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους .

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε:

ΚΔΒΜ ΛΗΜΝΟΥ, Θεμιστοκλέους 1, Μύρινα
Τηλ. 22540 24011
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, 10:00 – 13:00

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το