Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Έως 25 Ιανουαρίου οι υποψηφιότητες για την 1η Συνάντηση Παραστατικών Τεχνών «Νήσων Περίπλους»

banner roots

Έως 25 Ιανουαρίου οι υποψηφιότητες για την 1η Συνάντηση Παραστατικών Τεχνών «Νήσων Περίπλους»
13.01.2015 | 19:26

Έως 25 Ιανουαρίου οι υποψηφιότητες για την 1η Συνάντηση Παραστατικών Τεχνών «Νήσων Περίπλους»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Η 25η Ιανουαρίου ορίστηκε ως η καταληκτική ημερομηνία για την χαρτογράφηση των καλλιτεχνών και την υποβολή υποψηφιοτήτων για την 1η Συνάντηση Παραστατικών Τεχνών «Νήσων Περίπλους» που θα πραγματοποιηθεί στη Λήμνο.

Θυμίζουμε ότι την 1η Συνάντηση Παραστατικών Τεχνών του Δικτύου «Νήσων Περίπλους» διοργανώνει η Αναπτυξιακή Λήμνου Α.Ε. - Α.Α.Ε. ΟΤΑ και καλεί καλλιτέχνες, επαγγελματίες ή/και ερασιτέχνες να συμμετάσχουν.

Ειδικότερα, καλούνται καλλιτέχνες, επαγγελματίες ή/και ερασιτέχνες, ομάδες ή μεμονωμένοι, που δραστηριοποιούνται στο χώρο των παραστατικών τεχνών (ΘΕΑΤΡΟ, ΧΟΡΟ, ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟ, PERFORMANCE) σε: Κρήτη, Εύβοια, Λέσβο, Λήμνο, Ζάκυνθο, Κέρκυρα, Ρόδο, Κω, Λειψούς, Λέρο, Πάτμο, Αγαθονήσι, Θήρα, Ίο, Κέα, Μήλο, Μύκονο, Σέριφο, Σίφνο, Σύρο, Τήνο:

α) να προβούν στην καταχώρησή τους σε βάση δεδομένων και παράλληλα
β) να υποβάλλουν υποψηφιότητα για τη συμμετοχή τους στην 1η Συνάντηση Παραστατικών Τεχνών του Δικτύου «Νήσων Περίπλους».

Το Δίκτυο «Νήσων Περίπλους», αποτελείται από 11 Αναπτυξιακές Εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε νησιωτικές περιοχές. Το διατοπικό σχέδιο συνεργασίας που υλοποιούν στον τομέα του πολιτισμού χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα LEADER.

Στο πλαίσιο αυτό, η Αναπτυξιακή Εταιρεία Λήμνου, διοργανώνει την 1η Συνάντηση Παραστατικών Τεχνών στη Λήμνο το Μάιο του 2015 και παράλληλα προχωρά στη δημιουργία βάσης δεδομένων.

• Με τη δημιουργία της βάσης δεδομένων επιδιώκεται η χαρτογράφηση των καλλιτεχνικών σχημάτων που δραστηριοποιούνται στις παραστατικές τέχνες και ειδικότερα σε ΧΟΡΟ, ΘΕΑΤΡΟ, ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟ, PERFORMANCΕ, στις περιοχές δράσης των συνεργαζόμενων αναπτυξιακών εταιρειών.

• Η Συνάντηση θα περιλαμβάνει 3ήμερο δράσεων με παράλληλες εκδηλώσεις, αμοιβαίες συναντήσεις και κοινή παράσταση των συμμετεχόντων καλλιτεχνών, βασισμένη στη σύγχρονη έκφραση.

Τα καλλιτεχνικά σχήματα που θα συμμετέχουν στην “1η συνάντηση παραστατικών τεχνών” θα προκύψουν από τη βάση δεδομένων και θα επιλεγούν από τον υπεύθυνο καλλιτεχνικό επιμελητή. Ο αριθμός εκπροσώπων ανά συνεργαζόμενη αναπτυξιακή εταιρεία δε θα ξεπερνάει τα 3 άτομα. Οι δαπάνες συμμετοχής των καλλιτεχνικών σχημάτων στην 1η Συνάντηση Παραστατικών Τεχνών, θα καλυφθούν από τη διοργανώτρια Αναπτυξιακή Εταιρεία Λήμνου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα καταχώρησης της δραστηριότητάς τους, στο πεδίο ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ στην ιστοσελίδα της Αναπτυξιακής Εταιρείας Λήμνου www.anel-sa.gr.

Περισσότερες πληροφορίες: Αναπτυξιακή Λήμνου Α.Ε.- Α.Α.Ε. ΟΤΑ, Ιερού Λόχου 23, Μύρινα Λήμνου, τηλ.2254023849 και στο www.anel-sa.gr

Υπεύθυνες επικοινωνίας: Βρακατσέλη Σοφία, Μαυρομμάτη Άντα

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το