Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βράβευσε τον Παναγιώτη Μαγδανή και τους συναθλητές του

the roots web banners 06

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βράβευσε τον Παναγιώτη Μαγδανή και τους συναθλητές του
13.01.2015 | 19:31

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βράβευσε τον Παναγιώτη Μαγδανή και τους συναθλητές του

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

H ελληνική κωπηλασία είχε και πάλι την τιμητική της στη χθεσινή τελετή βράβευσης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. 

Κατά την ζεστή τελετή που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Μέγαρο της ΕΟΕ παρουσία πλήθους κόσμου, τιμήθηκαν η Αθηνά Αγγελοπούλου για το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες Νεότητας του Νανζίν καθώς και το τετραπλό σκιφ ελαφρών βαρών με τους Λευτέρη και Γιώργο Κόνσολα, Παναγιώτη Μαγδανή και Σπύρο Γιάνναρο για το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Άμστερντάμ.

Ακόμη βραβεύτηκαν οι Απόστολος Χρήστου και Μάριος Γιακουμάτος για το ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησαν στο Νανζίν οι δυο αθλητές αντίστοιχα, όπως και οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές Ηλίας Ηλιάδης και Κώστας Φιλιππίδης.

Απονεμήθηκαν, επίσης, οι διακρίσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής στους αθλητές και αθλήτριες Παναγιώτα Τσακίρη, Σοφία Ράλλη, Απόστολο Αγγέλη, Μασιμιλιάνο Βαλκαρέτζι, Νίκο Πολυχρονίδη, Απόστολο Κεφάλα και Κώστα Συκαρά, που μετείχαν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Σότσι 2014».

Σημαντικότερη της βραδιάς η ανακοίνωση που έκανε ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος ενόψει των 1ων Ευρωπαικών αγώνων στο Μπακού το ερχόμενο καλοκαίρι. «Το νέο της ημέρας είναι ότι, για να προετοιμαστούν καλύτερα οι αθλητές μας που έχουν πάρει την πρόκριση για το Μπακού, ήρθαμε σε συμφωνία με την Κυβέρνηση του Αζερμπαϊτζάν η οποία και μας έδωσε €500,000 για κοινές δράσεις», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καπράλος.

Η εκδήλωση έκλεισε με τη βράβευση των κυριών Φάνης Πετραλιά και Μήνας Βαλυράκη για την προσφορά τους στο Ολυμπιακό κίνημα.

vraveusi-olumpiaki-epitropi

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το