Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τεράστια η προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης των Λημνιών προς τους συμπολίτες τους

banner roots

Τεράστια η προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης των Λημνιών προς τους συμπολίτες τους
16.01.2015 | 12:21

Τεράστια η προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης των Λημνιών προς τους συμπολίτες τους

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου και ο Μ.Ε.Α.Σ «Λήμνος», με το οποίο μας ενημερώνουν για τον απολογισμό του «Ραδιομαραθωνίου Προσφοράς και Αλληλεγγύης» που πραγματοποιήθηκε παραμονή Χριστουγέννων.

Το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου και ο Μ.Ε.Α.Σ «Λήμνος» πραγματοποίησε στις 23 Δεκεμβρίου 2014 την εκδήλωση «Ραδιομαραθώνιος Προσφοράς και Αλληλεγγύης», με σκοπό να μαζευτούν τρόφιμα μακράς διάρκειας τα οποία μέσω των ποδοσφαιρικών ομάδων θα διανέμονταν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη σε όλο το νησί και φάρμακα τα οποία θα διατίθεντο στο Νοσοκομείο του νησιού.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Υψιπύλης (ΟΤΕ). Μέλη του Σ.Ε.Π.Λ. και του Μ.Ε.Α.Σ «Λήμνος» ήταν εκεί και συγκέντρωναν τα τρόφιμα και τα φάρμακα που προσέφερε ο κόσμος .

Η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή και μας χαροποίησε ιδιαίτερα καθώς στις 14 ώρες που διήρκησε η εκδήλωση συγκεντρώθηκαν: 150 κιλά μακαρόνια, 140 κουτιά γάλα εβαπορέ, 100 κιλά ρύζι, 70 κιλά όσπρια, 65 κιλά σάλτσα ,58 κιλά ζάχαρη, 35 λίτρα λάδι και 20 κιλά διάφορα είδη τροφίμων. Καθώς επίσης και 96 κουτιά διάφορα φάρμακα.

Τα τρόφιμα έχουν ήδη διανεμηθεί, ενώ τα φάρμακα θα παραδοθούν στο Νοσοκομείο, την επόμενη εβδομάδα.
Ευχαριστούμε θερμά όσους από τους συμπολίτες μας, επαγγελματίες και ιδιώτες, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και είχαν την ευχαρίστηση να κάνουν μικρές ή μεγάλες προσφορές ανάλογα με την δυνατότητα τους.

Θα θέλαμε επίσης, να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της εκδήλωσης που φρόντισαν να έχουμε διάφορα κεράσματα για τον κόσμο που μας τίμησε, καθώς και τους μουσικούς παραγωγούς που εθελοντικά μας κράτησαν μουσική συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του Ράδιο Λήμνος σε ένα ραδιοφωνικό πρόγραμμα 14 ωρών. Ευχαριστούμε επίσης τους εθελοντές που βοήθησαν την εκδήλωση.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα τοπικά ΜΜΕ που ενημέρωσαν τον κόσμο και στήριξαν τη δράση μας».

xorigoi

SAM 5021

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το