Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Άρωμα» Λήμνου στη Διεθνή Έκθεση της Ουτρέχτης 2015 (photos)

banner roots

«Άρωμα» Λήμνου στη Διεθνή Έκθεση της Ουτρέχτης 2015 (photos)
16.01.2015 | 18:08

«Άρωμα» Λήμνου στη Διεθνή Έκθεση της Ουτρέχτης 2015 (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Αισθητή την «παρουσία» της έκανε η Λήμνος στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Vakantiebeurs 2015, που έλαβε χώρα στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, προσελκύοντας για ακόμη μια χρονιά χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο. 

Η παρουσίαση της Λήμνου με τίτλο «Λήμνος, ένας νέος προορισμός γεννιέται», πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου από τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου, Στέλιο Μάντζαρη, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μετά την παρουσίαση ακολούθησε προβολή των τοπικών προϊόντων της Λήμνου, με τη στήριξη των εταιρειών De Groene Griek και Χρυσάφη, τα προϊόντα των οποίων έχουν τοποθετηθεί ήδη στα ράφια καταστημάτων delicatessen της Ολλανδίας.

Να σημειωθεί ότι το project της Λήμνου υλοποιήθηκε με αφορμή την απευθείας πτήση Άμστερνταμ – Λήμνος, της Ολλανδικής Αεροπορικής Εταιρείας χαμηλού κόστους Transavia, σε συνεργασία με τον ταξιδιωτικό ιστότοπο Sunweb, ο οποίος θα αναλάβει την διαφήμιση και προώθηση του προορισμού.

«Ευχαριστώ θερμά και προσωπικά τη Διεθύντρια του ΕΟΤ Ολλανδίας, κα Ελένη Σκαρβέλλη , για την αμέριστη και συνεχή υποστήριξη στο νησί μας», έγραψε ο κ. Μάντζαρης στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ενώ δήλωσε: «Επιστρέφοντας από την έκθεση Vakantiebeurs 2015 στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας και προσπαθώντας να προβάλλουμε το νησί μας στους Ολλανδούς φίλους, έβγαλα 2 συμπεράσματα: 1) Δεν εκτιμάμε καθόλου εμείς οι Έλληνες την απέραντη ομορφιά που έχει η χώρα μας (σύγκριση δεν μπορεί να γίνει πουθενά ...) και 2) κάνουμε ό, τι είναι δυνατό να γεμίζουμε με αριθμούς χωρίς να ασχοληθούμε καθόλου με ποιότητα .Αποτέλεσμα να ξεπουλιούνται τα καταλύματα που σε εμάς στοίχισαν αγώνες ζωής, τζάμπα...».

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τη Διεθνή Έκθεση

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το