Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Επιχείρηση διάσωσης πριν λίγη ώρα στη Μύρινα...

banner roots

Επιχείρηση διάσωσης πριν λίγη ώρα στη Μύρινα...
02.02.2015 | 14:18

Επιχείρηση διάσωσης πριν λίγη ώρα στη Μύρινα...

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Οι σειρήνες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίες του νησιού ήχησαν πριν από λίγα λεπτά στη Μύρινα.

Μην πάει ο νους σας στο κακό όμως, καθώς επρόκειτο για επιχείρηση διάσωσης η οποία στήθηκε πριν από λίγη ώρα, από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λήμνου προκειμένου να κατεβάσουν ένα γατάκι που είχε εγκλωβιστεί επάνω στο κλαδί ενός δένδρου.

Η περιπέτεια για το μικρό γατάκι ξεκίνησε από το πρωί, οπότε και σκαρφάλωσε επάνω σε ένα δένδρο κοντά στις Εργατικές Κατοικίες, ωστόσο μετά φοβήθηκε και δεν μπορούσε να κατέβει, με αποτέλεσμα να παραμείνει εγκλωβισμένο σε ένα κλαδί.

Διερχόμενοι και περίοικοι άκουγαν τα νιαουρίσματα, πίστεψαν όμως ότι το γατάκι απλώς έπαιζε και δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία.

Λίγες ώρες αργότερα ωστόσο, όταν άκουσαν και πάλι τα νιαουρίσματα, κοίταξαν πιο προσεκτικά και αντιλήφθηκαν ότι το γατάκι ήταν εγκλωβισμένο.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία εφτασε στο σημείο όπου στήθηκε επιχείρηση για να διασωθεί το γατάκι, με αρκετούς περαστικούς να παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Η επιχείρηση κράτησε λίγα λεπτά, καθώς ο Πυροσβέστης το προσέγγισε και το έπιασε με γρήγορες κινήσεις για να μην του πέσει και στη συνέχεια το παρέδωσε στον ιδιοκτήτη του.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το