Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Έως 15 Φεβρουαρίου οι δηλώσεις για χρήση βοσκοτόπων στη Λήμνο

the roots web banners 06

Έως 15 Φεβρουαρίου οι δηλώσεις για χρήση βοσκοτόπων στη Λήμνο
02.02.2015 | 16:09

Έως 15 Φεβρουαρίου οι δηλώσεις για χρήση βοσκοτόπων στη Λήμνο

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Υπεύθυνη δήλωση έως τις 15 Φεβρουαρίου καλούνται να υποβάλλουν οι κτηνοτρόφοι της Λήμνου, που κάνουν χρήση Δημοτικών Βοσκοτόπων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Λήμνου, με προκήρυξή του καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν δήλωση, στην οποία να φαίνεται ο ακριβής κατ’ είδος αριθμός των μικρών και μεγάλων ζώων που επιθυμούν να εισάγουν στις βοσκές του Δήμου κατά την κτηνοτροφική περίοδο 2015.

Οι δηλώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου και θα υποβάλλονται στις αντίστοιχες Δημοτικές Ενότητες, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Στις δηλώσεις αυτές, πρέπει να αναφέρεται ξεχωριστά και ο αριθμός των ζώων των ετεροδημοτών ποιμένων φυλάκων που πρόκειται να προσληφθούν από αυτούς, το τοπωνύμιο  βόσκησης, η Τοπική Κοινότητα στην οποία ανήκει και η έκταση που απαιτείται. Οι κτηνοτρόφοι θα πρέπει να προσκομίσουν και αντίγραφο του Μητρώου Αιγοπροβάτων της Δ/νσης Κτηνιατρικής Λέσβου.

Δηλώσεις που θα υποβληθούν μετά την προθεσμία θα είναι εκπρόθεσμες με τις γνωστές συνέπειες του νόμου που είναι η επιβολή προστίμου, ενώ δηλώσεις που θα υποβάλλονται μετά το μήνα Μάιο δε θα γίνονται δεκτές.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel