Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Απάντηση της Λήμνου στην καταγγελία για τoν αγώνα βόλεϊ του Σαββάτου (mp3)

banner roots

Απάντηση της Λήμνου στην καταγγελία για τoν αγώνα βόλεϊ του Σαββάτου (mp3)
10.02.2015 | 14:51

Απάντηση της Λήμνου στην καταγγελία για τoν αγώνα βόλεϊ του Σαββάτου (mp3)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Την δική τους απάντηση, στην καταγγελία του πολίτη Κ.Π, που είδε το φως της δημοσιότητας, αμέσως μετά τον τέλος του αγώνα βόλεϊ μεταξύ των γυναικείων ομάδων του Limnos Sports Club και του Γ.Σ Όλυμπος Αγιάσου, που πραγματοποιήθηκε στη Λήμνο το περασμένο Σάββατο, έδωσαν σήμερα ο Χρήστος Βλάχος, έφορος της Λημνιάς ομάδας και ο Γιώργος Λαζαρίδης, διαιτητής α' του αγώνα.

Τόσο ο κ. Βλάχος όσο και ο κ. Λαζαρίδης, φιλοξενούμενοι στην εκπομπή του Fm 100 «Έχουμε Θέμα», ανέφεραν πως η συγκεκριμένη καταγγελία δεν έχει βάση καθώς τίποτα από ότι περιγράφεται δεν συνέβη στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς».

Ο κ. Βλάχος υποστήριξε πως μετά το τέλος του αγώνα, δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς για τον τρόπο διεξαγωγή του παιχνιδιού, ενώ ο κ. Λαζαρίδης επεσήμανε πως οι οποίες ενστάσεις θα πρέπει να αναφέρονται στο φύλλο αγώνα το οποίο δεν αναφέρει κάτι σχετικό.

Μάλιστα, παρών στο «Νίκος Σαμαράς», ήταν και ο κ. ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Διαιτητών της Περιφέρειας κ. Βουλβούλης, ο οποίος με βάση τα όσα ανέφερε ο κ. Βλάχος, δεν επεσήμανε κάποιο ατόπημα από πλευράς διαιτησίας.

Ακούστε τα όσα ανέφεραν στον Fm 100 για το θέμα ο κ. Βλάχος και ο κ. Λαζαρίδης

Φώτο: Πάρις Παπαλιάς 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel