Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Βρέθηκε λύση για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού της Λήμνου

the roots web banners 06

Βρέθηκε λύση για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού της Λήμνου
23.03.2015 | 17:39

Βρέθηκε λύση για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού της Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Βρέθηκε λύση στο πρόβλημα που φαίνονταν πως θα δημιουργούνταν στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου της Λήμνου, καθώς ήταν ορατός ο κίνδυνος, από σήμερα Δευτέρα, η Μονάδα να μείνει χωρίς γιατρό.

Ο σύλλογος του νησιού, μέσω επιστολής προς τον Υπουργό Υγείας από τις 19 Μαρτίου, γνωστοποίησε το πρόβλημα και όπως σήμερα ενημέρωσε τον Fm 100, o κ. Παλατιανός Νεκτάριος, πρόεδρος του συλλόγου νεφροπαθών Λήμνου, βρέθηκε για την ώρα λύση.

Όπως πληροφορούμαστε λοιπόν, στη Λήμνο βρίσκεται από σήμερα και για επόμενο διάστημα, νεφρολόγος προερχόμενος από το Γενικό Νοσοκομείο της Αθήνας «Η Αγία Βαρβάρα».

Μάλιστα, ήδη έχει προγραμματιστεί η αντικατάσταση του με άλλον γιατρό, μόλις ολοκληρωθεί η διορία της μετακίνησης του πρώτου, ενώ παράλληλα ο γιατρός του Νοσοκομείου της Λήμνου, ο οποίος για λόγους υγείας είχε πάρει άδεια, σύντομα αναμένεται να αναλάβει και πάλι τα καθήκοντα του.

Τέλος, ο κ. Παλατιανός επεσήμανε τη δέσμευση του κ. Κουρουμπλή, ο οποίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη ανέφερε πως το Υπουργείο Υγείας θα προχωρήσει σε προσλήψεις μόνιμων γιατρών για τα νοσοκομεία του Αιγαίου, αναφέροντας πως από τα όσα μπορεί να γνωρίζει αναμένονται προσλήψεις και στο νοσοκομείο του νησιού μας, δίνοντας λύση σε ένα τεράστιο και χρόνιο πρόβλημα.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το