Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κατά Δρίτσα και ο πρώην υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κότσαλης

banner roots

Κατά Δρίτσα και ο πρώην υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κότσαλης
25.03.2015 | 15:09

Κατά Δρίτσα και ο πρώην υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κότσαλης

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ημέρα Επανάστασης η σημερινή και ακριβώς αυτή την ημέρα φαίνεται πως επέλεξαν πολιτικοί άνδρες της Λήμνου, για να στείλουν ηχηρό μήνυμα προς τον αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας Θεόδωρο Δρίτσα, για τη στάση του στο ακτοπλοϊκό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το νησί στη σύνδεση του με την Κεντρική Ελλάδα.

Πριν λίγη ώρα και ο πρώην υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κότσαλης εξέφρασε την πεποίθηση, πως η Λήμνος θα πρέπει να «ξεμπερδέψει» με τη ΝΕΛ, ενώ δε διστάζει να κατακεραυνώσει τη στάση Δρίτσα.

Ο κ. Κότσαλης γράφει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

«Συμφωνώ κι εγώ οτι πρέπει να ξεμπερδεύουμε με τη ΝΕΛ .

Τα εργασιακά δικαιώματα και τα δεδουλευμένα των ναυτεργατών απολύτως σεβαστά και ιερά. Πρέπει όμως να βρεθεί άλλη λύση για την ικανοποίηση τους . Όχι με την ομηρία δυο νησιών .

Πρέπει να κατανοήσει ο Υπουργός οτι η καταδίκη δυο νησιών στην καθυστέρηση δεν νομιμοποιείται με κανένα άλλοθι. Ακόμα, να καταλάβει οτι η ΝΕΛ είναι ενα βαρέλι χωρίς πάτο, μια πτωχυμένη εταιρεία χωρίς καμία προοπτική .

Οι Λημνιοι έχουν δώσει μεγάλους αγώνες για αξιοπρεπείς ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες. Μάλιστα σε κάποιους είχαν συμπαραστάτη τον κ.Δριτσα . Αναρωτιέμαι τι μήνυμα στέλνει σήμερα ο κ. Δρίτσας. Οτι οι αγώνες είναι μάταιοι ; Ότι άλλο λέμε ως αντιπολίτευση, άλλο ως κυβέρνηση ;

Εμείς, πάντως, του λέμε οτι οι αγώνες είναι ο μονός δρόμος για τη λύση των προβλημάτων, άρα ας φροντίσει να μην μας βρει μπροστά του».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το