Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στο Δ.Σ της Ελληνικής Ένωσης Αναπτυξιακών Εταιρειών ο Χατζηδιαμαντής | Συγχαρητήρια από την Ο.Λ.Σ.Υ

banner roots

Στο Δ.Σ της  Ελληνικής Ένωσης Αναπτυξιακών Εταιρειών ο Χατζηδιαμαντής | Συγχαρητήρια από την Ο.Λ.Σ.Υ
22.12.2012 | 16:58

Στο Δ.Σ της Ελληνικής Ένωσης Αναπτυξιακών Εταιρειών ο Χατζηδιαμαντής | Συγχαρητήρια από την Ο.Λ.Σ.Υ

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Με δημόσια δήλωση της, η Ομοσπονδία Λημνιακών Συλλόγων συγχαίρει τον Δήμαρχο Λήμνου, Αντώνη Χατζηδιαμαντή, για την εκλογή του στο &μελές Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης Αναπτυξιακών Εταιρειών.

Θυμίζουμε, πως την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στην Αίθουσα «Φιλικής Εταιρείας» του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, η γενική συνέλευση της Ελληνικής Ένωσης Αναπτυξιακών Εταιρειών (HEL.A.D.A), κατά την οποία τροποποιήθηκε το καταστατικό, εγκρίθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός και αναδείχθηκε το νέο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο για πρώτη φορά η Λήμνος αποκτά εκπροσώπηση, αφού, εξελέγη και ο Δήμαρχος Λήμνου  και ο Πρόεδρος της ΑΝΕΛ Α.Ε. κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής.

Νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της HEL.A.D.A εξελέγη ο κ. Πέτρος Τατούλης, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Πελοπόννησος Α.Ε., ενώ στο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν ως Αντιπρόεδρος ο κ. Κυριάκος Μιχαηλίδης, Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας και  Πρόεδρος Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε, ως  Γενικός Γραμματέας ο κ. Κωνσταντίνος Παπαλός, Δήμαρχος Καρδίτσας και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Καρδίτσας Α.Ε., και ως μέλη ο κ. Ιωάννης Αναστασιάδης Δήμαρχος Λαγκαδά και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Θεσσαλονίκης Α.Ε., ο κ. Ρούσσος Κυπριωτάκης Δήμαρχος Αρχάνων – Αστερουσίων και Πρόεδρος Αναπτυξιακής Ηρακλείου Α.Ε., ο κ. Κωνσταντίνος Ντέτσικας Περιφερειακός Σύμβουλος Ηπείρου και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ηπείρου Α.Ε..

Οι αναπτυξιακές εταιρείες, σε αυτή την οικονομικά δύσκολη περίοδο για την χώρα μας, έχουν ιδιαίτερα αυξημένο ρόλο, καθώς έχουν κληθεί να συνδράμουν καταλυτικά στην επανεκκίνηση της δημόσιας και ιδιωτικής οικονομίας, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο, λειτουργώντας ως αξιόπιστοι φορείς και δημιουργώντας ένα ασφαλές και σταθερό επενδυτικό περιβάλλον, για την αναπτυξιακή διαδικασία.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το