Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Β. Αιγαίου για το θάνατο του Έπαρχου Ικαρίας Στέφανου Παμφίλη

the roots web banners 06

Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Β. Αιγαίου για το θάνατο του Έπαρχου Ικαρίας Στέφανου Παμφίλη
30.11.2015 | 16:53

Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Β. Αιγαίου για το θάνατο του Έπαρχου Ικαρίας Στέφανου Παμφίλη

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Εκτάκτως συνήλθε σήμερα στη Μυτιλήνη το Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου, μετά τον αδόκητο θάνατο του Έπαρχου Ικαρίας Στέφανου Παμφίλη.

Κατά τη συνεδρίαση, η Περιφερειάρχης, οι Αντιπεριφερειάρχες, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου εξέφρασαν τη βαθιά τους θλίψη για τον πρόωρο και άδικο θάνατο του συναδέλφου τους και Έπαρχου της Ικαρίας.

Η είδηση του θανάτου του, βύθισε την Ικαρία και όλο το Βόρειο Αιγαίο σε βαθύ πένθος.

Η Περιφερειάρχης, οι Αντιπεριφερειάρχες, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και συμπαρίστανται ολόψυχα στο πένθος τους.

«Η ειλικρινής μας θλίψη δεν οφείλεται απλά στο θάνατο ενός συναδέλφου, αλλά προπάντων στο πάθος που επέδειξε κατά την πολύχρονη προσφορά του στα κοινά και ειδικά στο θεσμό της Αυτοδιοίκησης. Ο θεσμός γενικά και ειδικότερα η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, είναι από σήμερα πολύ πιο φτωχή», ανέφεραν σχετικά.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα:

-Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Συμβουλίου με επικεφαλής την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κα Χρισιάνα Καλογήρου, τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κο. Νικόλαο Κατρακάζο καθώς και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κο Δημοσθένη Χατζηγιάννη, να παρασταθούν στην εξόδιο ακολουθία και να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

-Να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό του εκλιπόντος.

-Να μείνουν οι σημαίες όλων των κτιρίων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου μεσίστιες την ημέρα της κηδείας, ήτοι την 1-12-2015.

-Να αναρτηθεί η φωτογραφία του εκλιπόντος στα γραφεία του Επαρχείου Ικαρίας.

-Να εκφωνηθεί επικήδειος από την κα Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου.

-Να αναγνωσθεί η παρούσα στην εξώδιο ακολουθία και να δημοσιευθεί στον Τύπο.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel