Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Υπό κατάληψη σήμερα το Ειδικό Σχολείο Ρεπανιδίου

the roots web banners 06

Υπό κατάληψη σήμερα το Ειδικό Σχολείο Ρεπανιδίου
08.01.2016 | 10:45

Υπό κατάληψη σήμερα το Ειδικό Σχολείο Ρεπανιδίου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σε κατάληψη του κτηρίου που φιλοξενεί το Ειδικό Σχολείο Ρεπανιδίου προχώρησαν σήμερα γονείς και μαθητές και κάτοικοι του χωριού, αντιδρώντας στην απόφαση του ΠΥΣΔΕ να αντικαταστήσει την διευθύντρια του σχολείου με άλλη εκπαιδευτικό.

Βέβαια αξίζει να αναφερθεί πως η νέα διευθύντρια δεν παρουσιάστηκε σήμερα στη σχολική μονάδα και οι «καταληψίες» διαμηνύουν πως είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν και τις επόμενες ημέρες.

Όπως αναφέρει χθεσινό άρθρο του limnosfm100.gr, αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες στο Ειδικό Σχολείο Ρεπανιδίου, μετά την απομάκρυνση της αναπληρώτριας Διευθύντριας του σχολείου, κας Άννας Μπουκόρου.

Αναλυτικότερα, η κα Μπουκόρου τοποθετήθηκε στην εν λόγω θέση την 1η Σεπτεμβρίου 2015. Λίγους μήνες αργότερα, συγκεκριμένα στις 14 Δεκεμβρίου 2015, το ίδιο όργανο που την τοποθέτησε (ΠΥΣΔΕ), αποφάσισε την παύση της και την απομάκρυνσή της από τη θέση της Αναπληρώτριας Διευθύντριας του ΕΕΕΕΚ Ρεπανιδίου και την τοποθέτηση στη θέση της μιας αναπληρώτρια καθηγήτριας, τη στιγμή μάλιστα που η κα Μποκόρου είναι μόνιμη εκπαιδευτικός.

Το γεγονός της απομάκρυνσης της κας Μπουκόρου αναστάτωσε τόσο την ίδια, αλλά κυρίως τους μαθητές του σχολείου και τους γονείς τους. Η κα Μπουκόρου, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, για όσο καιρό βρέθηκε στη θέση της Διευθύντριας, αποτέλεσε την «ψυχή» του σχολείου.

Διαβάστε εδώ το άρθρο με τίτλο, «Καρατόμηση» με ερωτηματικά για την αναπληρώτρια Διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου Ρεπανιδίου (mp3)

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel