Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Κέρος ως εξωτικό προορισμό προωθεί πολωνικό ταξιδιωτικό πρακτορείο (videos)

the roots web banners 06

Το Κέρος ως εξωτικό προορισμό προωθεί πολωνικό ταξιδιωτικό πρακτορείο (videos)
08.01.2016 | 19:54

Το Κέρος ως εξωτικό προορισμό προωθεί πολωνικό ταξιδιωτικό πρακτορείο (videos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Τη Λήμνο ενέταξε στους προορισμούς του για το καλοκαίρι του 2016 πολωνικό ταξιδιωτικό πρακτορείο.

Πιο συγκεκριμένα, το πρακτορείο «SurfSki» διοργανώνει δύο ταξίδια στο νησί του Ηφαίστου, με το πρώτο να έχει προγραμματιστεί για τις 25 Ιουνίου και το δεύτερο για τις 17 Σεπτεμβρίου 2016.

Το εν λόγω ταξιδιωτικό πρακτορείο διοργανώνει ταξίδια σε προορισμούς όπου υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης extreme sports στο νερό και στο χιόνι.

Το Κέρος της Λήμνου, αποτέλεσε πόλο έλξης για τους διοργανωτές, αφού δίνει τη δυνατότητα στους λάτρεις των water sports να επιδοθούν στα αγαπημένα τους αθλήματα.

«Κρυστάλλινα νερά, μεγάλη αμμώδης παραλία, κόλπος με επίπεδο νερό από τη μία πλευρά και κύματα από την άλλη. Ακούγεται σαν μια περιγραφή ταξιδιού σε ένα απομακρυσμένο νησί του Ινδικού ή του Ειρηνικού Ωκεανού. Πολύ μακρινό και ακριβό. Τίποτα, όμως, από αυτά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αφού αυτές οι συνθήκες βρίσκονται στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στη Λήμνο και στον κόλπο του Κέρους», αναφέρεται στην περιγραφή του ταξιδιού.

Μάλιστα, το «SurfSki», καθότι επισκέφθηκε τη Λήμνο και το περασμένο καλοκαίρι, φιλοξενεί στη διαδικτυακή του σελίδα βίντεο με εικόνες από το νησί, επιδιώκοντας έτσι να προσελκύσει το ενδιαφέρον των ταξιδιωτών.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel