Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Χωρίς Blue Star τα καλοκαιρινά δρομολόγια της Λήμνου

the roots web banners 06

Χωρίς Blue Star τα καλοκαιρινά δρομολόγια της Λήμνου
13.01.2016 | 13:16

Χωρίς Blue Star τα καλοκαιρινά δρομολόγια της Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με ιδιαίτερη χαρά και απολυτή ικανοποίηση είχαν υποδεχθεί οι κάτοικοι της Λήμνου, πέρυσι το καλοκαίρι, το Blue Star 1, αφού το πλοίο είχε καταφέρει να «εκμηδενίσει» τις αποστάσεις.

Το πλοίο, πραγματοποιούσε ένα δρομολόγιο την εβδομάδα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, συνδέοντας τη Λήμνο με την Καβάλα, τα νησιά του Αιγαίου και τον Πειραιά.

Η ανάθεση αυτή όμως ήταν για ένα χρόνο. Πριν από λίγες ημέρες ο σχετικός διαγωνισμός επαναλήφθηκε, με την Blue Star να διεκδικεί εκ νέου τη γραμμή για την ίδια χρονική περίοδο, όμως το «Νήσος Μύκονος» ήταν αυτό που τελικά κατάφερε να πάρει τη γραμμή για λογαριασμό της HSW, η οποία επίσης διεκδίκησε τη γραμμή.

Έτσι τα δρομολόγια του Νήσος Μύκονος θα αυξηθούν από 2 σε 3 κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αν και υπάρχει και πάλι ο προβληματισμός αν η εταιρία θα το αντικαταστήσει με άλλο πλοίο όπως έγινε και πέρυσι.

Να επισημάνουμε ότι η κατοχύρωση του πλοίου για το τρίτο δρομολόγιο του καλοκαιριού έγινε εξαιτίας ενός βασικού πλεονεκτήματος που πληρούσε το πλοίο, αυτό της νεότητας.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel