Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Χαράλαμπος Αθανασίου: « Τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον στηρίζει η ελπίδα του λαού μας (mp3)

the roots web banners 06

Χαράλαμπος Αθανασίου: « Τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον στηρίζει η ελπίδα του λαού μας (mp3)
13.01.2016 | 13:57

Χαράλαμπος Αθανασίου: « Τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον στηρίζει η ελπίδα του λαού μας (mp3)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Λέσβου Χαράλαμπος Αθανασίου, λίγα εικοσιτετράωρα μετά την ανάδειξη του νέου πρόεδρο στο κόμμα.

Το δελτίο τύπου αναφέρει:
«Και τώρα δουλειά.

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου του κόμματός μας ολοκληρώθηκαν. Τα μέλη και οι φίλοι της μεγάλης φιλελεύθερης δημοκρατικής παράταξής μας εξέλεξαν, ως Πρόεδρο, μεταξύ δύο ικανών και καταξιωμένων στελεχών μας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το μήνυμα ξεκάθαρο: Ενωμένοι προχωράμε.

Η εντολή σαφής: Τολμηρές αποφάσεις και στιβαρή αντιπολίτευση απέναντι στη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, έτσι ώστε σύντομα η Χώρα να αποκτήσει την Ηγεσία που της αξίζει.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προσέφερε διαχρονικά πολλά στη Ν.Δ. και μάλιστα σε κρίσιμες στιγμές για τη χώρα και την παράταξη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρώτα ως πρόεδρος του κόμματος μας και αύριο ως πρωθυπουργός, θεωρούμε βέβαιο πως θα ανταποκριθεί σε όλα όσα αποτέλεσαν το προεκλογικό του πρόταγμα: ανανέωση σε όλα τα επίπεδα, και διεύρυνση του κόμματος με πρόσκληση προς όλες τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις, που αντιστρατεύονται τον λαϊκισμό, να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία. Έχει τις γνώσεις και τις δυνατότητες. Τον συνοδεύει η εμπειρία αλλά και η ομοψυχία μας. Τον στηρίζει η ελπίδα του λαού μας».

Την επόμενη μέρα της εκλογής και ανάδειξης του νέου προέδρου, ο κ. Αθανασίου φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Fm 100 «Έχουμε Θέμα».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel