Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Επιτόπια επίσκεψη Χατζηδιαμαντή στο ΕΠΑΛ Μούδρου
afoi poriazi
Επιτόπια επίσκεψη Χατζηδιαμαντή στο ΕΠΑΛ Μούδρου
18.01.2013 | 10:30

Επιτόπια επίσκεψη Χατζηδιαμαντή στο ΕΠΑΛ Μούδρου

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Χτες Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνο Αδαμίδη και τον Αντιδήμαρχο Λήμνου κ. Ευστράτιο Κουκούμη, μετέβη στο ΕΠΑΛ Μούδρου, του οποίου οι μαθητές πραγματοποιούν περιοδικά καταλήψεις από το Νοέμβριο, λόγω της έλλειψης εκπαιδευτικών σε μαθήματα στα οποία οι μαθητές καλούνται να διαγωνιστούν, με ορατό κίνδυνο να μη συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις.


Ο Δήμαρχος Λήμνου, συζήτησε με τους μαθητές, τον Σύλλογο Γονέων και με τους καθηγητές για την δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν και τους ενημέρωσε για τις ενέργειες του Δήμου. Οι μαθητές επεσήμαναν στο Δήμαρχο με την σειρά τους ότι η κατάληψη αποτελεί το μοναδικό όπλο τους απέναντι σε ένα αδιάφορο κράτος και συμφώνησαν να σταματήσουν προσωρινά την κατάληψη.

Ο Δήμος Λήμνου, αναφέρει σε ανακοίνωση του, ότι "δεν θα δεχτεί τον συνεχιζόμενο εμπαιγμό απέναντι στα παιδιά, που το μοναδικό τους «σφάλμα» είναι ότι εκείνα και οι οικογένειες τους αποφάσισαν να ζήσουν στη Λήμνο. Η υπομονή των μαθητών, των γονιών, των εκπαιδευτικών, αλλά και η δική μας έχει εξαντληθεί. Θα συνεχίσουμε να πιέζουμε για την επίλυση του σοβαρότατου προβλήματος που ταλαιπωρεί δεκάδες λημνιά παιδιά και τις οικογένειες τους.

Είναι προφανές ότι πράξεις και παραλείψεις της Δημόσιας Διοίκησης δεν είναι δυνατόν να υπονομεύουν το μέλλον των παιδιών μας. Ο Δήμος Λήμνου θα συμπαρασταθεί σε κάθε προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων για την επίλυση του προβλήματος".

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018